Оказва се, че най-алчните изпълнители в родната фолк гилдия, са

...
Оказва се, че най-алчните изпълнители в родната фолк гилдия, са
Коментари Харесай

Собствениците на заведения, са вдигнали ръце от Галена, Меди и Софка

Оказва се, че най-алчните реализатори в родната фолк колегия, са не един и двама, а цели трима – Галена, Меди и Софи Маринова. Тримцата не стопират да извиват ръцете на притежатели на клубове и да се циганят за пари, искайки по 500 лв. за превоз и хотел, макар колосалните им възнаграждения. Останалите реализатори получават сред 200 и 250 лв. за тези разноски, само че настоящите фолкаджии вдигнали двойно мизата.

 

Те поставяли шефовете и притежателите на нощни заведения и питейни заведения пред приключен факт, защото се пазарели за още 200-250 лв. след края на изявата им. Както се споделя: „ Хубава работа, но циганска! “ и наподобява казусът е тъкмо подобен, въпреки Галена да не е от ромски генезис. Едночасовото пеене на смядовката коства 12 бона, а Меди и Софка не се съгласяват на присъединяване против по-малко от 10 бона.

Въпреки колосалните суми, за които преобладаващата част от българите работят съвсем половин година, тримата не стопират да ламтят за още. И в случай че при Софка алчността й ненапълно е оправдана, поради, че храни цялата й безработна рода, то Галена от години е милионерка, както и мъжът й и надали е опряла до тези 200 лв., с които не може да си заплати даже една доза от инжекциите, които не стопира да бие, с цел да е слаба, разясняват в сектора.

 

Всеизвестен е фактът, че през последните няколко години палавата изпълнителка е безспорен любимец за участия по клубове и нощни заведения и за разлика от огромна част от колежките й, залагащи на балет, Галена сама си прави шоуто, само че пък и си знае цената.

 

Циганинът Меди, въпреки да е от много по-скромна музикална сцена, също се е оценил сносно. Изявите му костват 10 000 лв., а 2023 година бе най-успешната за него и той съумя да опустоши безмилостно конкуренцията в сектора. Единственият от сътрудниците му (мъже), който може да се похвали с по-висока цена, е Азис.

 

Софка също се е оценила колкото Меди и се изявява против 10 бона и въпреки да извива глас онлайн, и да прави постоянни купони, хонорарът й е много стабилен. И тя като останалите двама, упоменати нагоре, била непреклонна и желала по още пет стотака за хотел и гориво. Типично по цигански не серпантина да се пазари с шефовете, до момента в който не получи мечтаното. Всички притежатели на заведения са вдигнали ръце от тримата реализатори, само че нямат избор и ги канят, защото са измежду най-желаните от публиката.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР