Оказва се, че Мара Отварачката е била шута на третия

...
Оказва се, че Мара Отварачката е била шута на третия
Коментари Харесай

Мара Отварачката зарязала Миро Дзвера, защото свършил парите

Оказва се, че Мара Отварачката е била шута на третия си брачен партньор Мирослав Соколов, по-известен със страховития си прякор Миро Дзвера. Това се е случило, откакто предприемачът приключил парите и заседнал до ушите в борчове. След нечовечен скандал, който този път приключил като по знамение без пердах, певицата е напуснала общото жилище, което обитавали.

 

Проблемите посред им почнали, откакто върху Соколов се стоварили редица бизнес неволи, коя от коя по-сериозни. Освен, че имал да връща над 1 млн. лева, за похлупак му блокирали и сметките, а и Национална агенция за приходите го подпукали за данъчни измами и невнесено Данък добавена стойност, та общо взето ситуацията му не е по никакъв начин розово.

Мара Отварачката несъмнено останала извънредно разочарована от това, че отсега нататък Дзвера няма да може да поддържа първокласния й метод на живот, на който привикнала и му била шута. Хора от близкото й обграждане показват, че Дзвера надалеч не е единственият мъж в живота й, застигнат от такава орис. Певачката се изпокарала и с първия си брачен партньор Димитър Андонов, с който до наскоро бе в положителни връзки.

 

Скандалът сред нея и Димитър се случил доскоро повече от година. Така и не става ясна повода за раздора, само че двете с щерка й Марая към този момент не следват Димитър, нито пък брачната половинка му Никол, която преди харесваха. Марая не бе поканена на рождените дни на брат й и сестра й от страна на татко й. 

 

Припомняме, че точно на една Нова година Мария призна изненадващо, че има нов мъж до себе си – Християн Гущеров. Тя даже твърдеше, че Димитър не се грижи за щерка си, за разлика от Християн, който Марая приемала като собствен татко. Идилията й с него обаче също не продължи дълго и двамата се разведоха. Тогава заралийката още веднъж стопли връзките с Андонов, който даже развърза кесията си и заплати няколко учебни такси на щерка си, които са в размер на 50 бона годишно.

 

Марая от много време не поддържа връзка с татко си и е на страната на майка си. Не е изключено родителите й да са се сдърпали за пари.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Мара Отварачката певица Мирослав Соколов Димитър Андонов Миро Дзвера
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР