Оказва се, че листите на иначе много принципната“ Мая Манолова

...
Оказва се, че листите на иначе много принципната“ Мая Манолова
Коментари Харесай

Защо „принципната“ Мая Манолова зачеркна с лека ръка принципите си?

Оказва се, че листите на другояче доста „ кардиналната “ Мая Манолова са приютили абсурден предприемач.

Става въпрос за строителя Цветан Цветанов, чиято компания се прочу около нещастието с рейса край Своге, при която изгубиха живота си 17 индивида.
При все, че е подреден на последно място, факт е, че той въпреки всичко е в листата на „ кардиналната “ Мая Манолова.
Очевидно тя не е наясно със противоречивата му известност или най-малко по този начин й е комфортно.

Няма да е неточност, в случай че назовем Цветан Цветанов политически бродяга. През 2013 година, той е претендент за депутат от листата на Движение за права и свободи за родния си Монтански регион, само че несъмнено не трябва определен.

Става част и от плана на Татяна Дончева „ Движение 21 “, когато той се появява на хоризонта. Дори съгласно осведомени съумява да вкара двама съветници в Общинския съвет в Дупница с купени цигански гласове.

Определено инвестицията му си заслужава поради обстоятелството, че през 2008 година купува „ Пътно поддържане “, наричайки го с гръмкото име „ Мегаинвест холд “. След това Цветанов трайно се заселва в града. Тук е момента да отбележим, че след време двамата му съветници бягат от Татяна Дончева и се афишират за самостоятелни.

Хора, които са наясно с политическите пристрастия на Цветан Цветанов също споделят, че прелита от партия в партия според от персоналните си ползи. Те акцентират, че заплаща наред и гледа да се присламчи към този, от който има най-голяма полза.

Неговата компания „ Мегаинвест холд “ освен, че асфалтира съдбовния сектор край Своге, а през годините съумява да прилапа публични поръчки за над 130 млн. лв..
За съдбовния сектор, в който се обърна рейсът с пенсионерите, Цветанов съумя да трансферира виновността на проектантите.

Другото, с което се слави в строителния отрасъл е, че не стопира да апелира търгове из цялата страна. За сметка на това си е навлякъл гнева на огромна част от сътрудниците му в сектора, поради обстоятелството, че тактиката му е по този метод да блокира поръчките с месеци, а от време на време даже и с години. Именно по тази скица „ Мегаинвест холд “ стопира строителството на три пътни прави в Северна България на стойност 35 млн. лв..

Спъва ремонта на улиците в Русе, Благоевград и Враца, апелира състезания за създаване на пречиствателна станция във Видин… Списъкът е много дълъг.
Запознати разкриват, че употребяваните от него номера са чисто рекетьорски, тъй като откакто забави дадена поръчка посредством обжалването, той предлага да отдръпна жалбата си против приемането на известна сума или пък да бъде нает от подизпълнител.

Ето подобен човек приюти в листите си другояче „ кардиналната “ Мая Манолова.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР