Оказва се, че красивият вид на цветята и техният приятен

...
Оказва се, че красивият вид на цветята и техният приятен
Коментари Харесай

По-важната причина да се нуждаем от цветя, която ще ви накара да си купите букет още днес!

Оказва се, че красивият тип на цветята и техният прелестен мирис не са единствените им характерности в интерес на хората .

Американското сдружение за растениевъдство организира изследване, което ревизира дали растенията имат лечебно въздействие върху оперирани пациенти, а резултатите са удивителни. По време на проучването 90 пациенти са разграничени в пространства с и без растения, а тези, които се оказват в компанията на растения, демонстрират много по-различен резултат от тези, при които те са отсъствали.

Сложете тези растения в спалнята и ще спите по-добре >>>

Според изследването хората, които са изложени на цветя, имат по-ниски равнища на кръвно налягане и сърдечен темп, както и намалени нива на болежка, тревога и отмалялост . Те изпитват по-позитивни чувства и по-голямо задоволство от стаите си в съпоставения с пациентите без зеленина.

Заключенията от това проучване в действителност подсказват, че цветята би трябвало да бъдат „ допълващо лекарство “ за възстановяващи се пациенти .

Но това не се отнася единствено до тях - букети от цветя могат да ни накарат да се почувстваме по-малко уплашени , твърди изследване, оповестено в изданието „ Допълнителни лечения в медицината “. По време на проучването на колежанки са дадени вази със свежи цветя , които да слагат в стаите на общежитията си. В резултат на това девойките се усещат по-спокойни и по-малко уплашени от преди.

Не знаем за вас, само че това ни кара да се замислим дали да не си купим най-малко два букета още през днешния ден (един за у дома и един за офиса). Или просто изпратете тази публикация на обичания си, с цел да му напомните, че цветята не са просто каприз.

Вижте тук стайните растения, които са потребни за здравето >>>

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР