Оказва се, че инициатор на романтичната им връзка, продължаваща трета

...
Оказва се, че инициатор на романтичната им връзка, продължаваща трета
Коментари Харесай

Боряна Братоева се хванала на бас за сърцето на Цитиридис и го сваляла в ефир

Оказва се, че основател на сантименталната им връзка, продължаваща трета година, е не Николаос Цитиридис, а Боряна Братоева. Актрисата го харесала още от първия епизод на шоуто му, което неотдавна бе свалено от ефира на bTV и даже се съревновавала със своя колежка за сърцето му.

 

Твърди, че връзката им е вследствие на бас сред нея и колежката й Патриция Пъндева от Пловдивския спектакъл. Двете били близки приятелки и се обзаложили на 20 лв. коя първа ще успее да оплете гърка в мрежите си. Макар към този момент да го харесвала, Боряна не се осмелявала да направи първа крачка, до момента в който не се обзаложили с колежката й.

 

Условието било никоя от двете да не му написа. Боряна е уверена, че даже и да му беше писала, надали щял да й отговори тогава, защото към този момент се бил понадул. Той пък е уверен, че най-вероятно щял да отговори на известието й.

 

Колежката й Патриция Пъндева, с която се хванала на бас за сърцето на Цитиридис

Когато за пръв път я интервюирал, Николаос нямал визия коя е. Затова може би и не усетил, че го ухажвала при първото им изявление. Тъкмо тогава обаче съзряла опция да завоюва баса с колежката си, само че поради пандемията изявлението се провело по интернет, което осуетило проектите й.

 

Малко по-късно двамата си разменили Инстаграм профилите. Когато Братоева видяла негова фотография с тениска на обичаната й музикална група си споделила, че би трябвало да се случи нещо, с цел да има тази тениска. Тя обаче по този начин и не издава по какъв начин тъкмо е почнала връзката им. По всяка възможност двамата са трансферирали диалога отвън ефира след второто й посещение и от дума на дума, са стигнали до срещи.

 

Макар и почнала с бас, връзката им бързо се задълбочава. Двамата към този момент живеят под един покрив, а Николаос, който ще означи 30-я си празник на 1 февруари признава, че няма срещу да бъде млад баща.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР