Оказва се, че има нещо по-лошо от това да гледаш

...
Оказва се, че има нещо по-лошо от това да гледаш
Коментари Харесай

Американски футболен фен похарчи 5 000 долара, за да пропътува 4000 мили, за да види играта на отбора на Обединеното кралство — само за мача да бъде отменен два пъти

Оказва се, че има нещо по-лошо от това да гледаш обичания си тим да губи на своя терен.

Мъж от Тенеси остана „ смачкан “, откакто спести 5700 $ за 18 месеца, с цел да види играта на обичания си английски футболен клуб – единствено с цел да бъде анулиран мачът два пъти.

Иън Уеб, на 28 години, и брачната половинка му построиха цялото си пътешестване от 4000 благи, с цел да изпълнят фантазията му да гледат по какъв начин обичаният му извънлига Уейкфийлд AFC играе на техния стадион в Западен Йоркшир през октомври.

„ Имаше съботен мач, към който беше планувано пътуването. Бяхме построили нашето пътешестване към това да бъдем в Уейкфийлд за този уикенд, с цел да забележим този домашен мач, ” сподели Уеб пред SWNS.

Той мечтаеше за пътешестване, с цел да види играта на Уейкфийлд, откогато любовта му към тима избухна две години по-рано, когато стартира да играе като тях във Football Manager, симулационна игра, в която поемате управлението на клуб.

Той бързо се погълна от почитател културата на клуба и даже беше покан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР