Оказва се че и NHS (британската здравна система) или онези

...
Оказва се че и NHS (британската здравна система) или онези
Коментари Харесай

Изтече скандален договор на Великобритания с Pfizer

Оказва се че и NHS (британската здравна система) или тези които ще слагат имунизацията, създадена от Pfizer, също са освободени от отговорност и няма да могат да бъдат съдени за компенсации в случай че зародят вреди за здравето на ваксинираните, оповестява "Новини Лондон ".

Изтекоха скандални детайлности от контракта на английското държавно управление с фармацевтичният колос Pfizer по отношение на имунизацията против ковид с която стартира имунизация на популацията от другата седмица.

Pfizer е освободена от правосъдна отговорност при пораждане на проблеми с нейната ваксина. По този метод фармацевтичната компания се освобождава от задължението да бъде съдена за компенсации.

През последните седмици Кабинета промени закона за опазването на здравето, с цел да може да се предпазят компании като Pfizer, Moderna и AstraZeneka, от правосъдни преследвания, давайки им имунитет против тях.

В този случай пациенти с зародили затруднения при потреблението на техни препарати, няма да може да търсят правата си в съда и да получат парични компенсации.

За тези нови моменти при започване на всеобщата имунизация написа в детайлности ' "Индипендън ", медията се води лява и подкрепяща опозиционната лейбъристка партия.

На конференция с публицисти в сряда Бен Осборн, ръководещият шеф на Pfizer за Англия, отхвърли да изясни за какво компанията се нуждае от имунитет против правосъдно гонене! Ваксината във Англия, както и в Европейски Съюз и България е безусловно доброволна и безвъзмездна.





Новопоявилата се информация, ще докара до още по-големи компликации пред популяризирането на имунизацията. Големи групи от хора на Острова, към този момент са отрицателно настроени против всеобщата имунизация и по всичко наподобява, че след такива разкрития казуса, ще се задълбочава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР