Оказва се, че халфът на Борусия (Дортмунд) и националния отбор

...
Оказва се, че халфът на Борусия (Дортмунд) и националния отбор
Коментари Харесай

Белингам загатна, че е готов на трансфер в Ливърпул

Оказва се, че халфът на Борусия (Дортмунд) и националния тим на Англия - Джуд Белингам, в действителност има уговорка за откупуване в контракта си.

Страхотното показване на Белингам в Катар, го трансформира в цел номер едно за огромни грандове като Ливърпул, Манчестър Сити и Реал (Мадрид).

Собствениците на мърсисайдци - Fenway Sports Group, оповестиха преди месец, че ще продадат клуба. След това те споделиха, че ще провиснал единствено дял от акциите си. Сегашните притежатели на Ливърпул имат вяра, че каквато и да е продажба на клуба - цялостна или единствено частична - няма да попречи на пазаруването на Белингам през лятото, защото щабът на Ливърпул счита британския полузащитник за цел номер едно.

Една любопитна преживелица от изявление в Катар укрепи очакванията на почитателите на Ливърпул, че Белингам ще заиграе точно при " алените " от лятото.

Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън и съотборника му в Англия - Джуд Белингам, даваха изявление в Катар. Хендерсън похвали съществено младия халф и приключи с думите: " уповавам се да продължава да играе мощно за Англия ", а те бяха посрещнати с въпрос от репортера: " и за Ливърпул през идващия сезон? ", на което и двамата се засмяха.
 Ливърпул, Сити и Реал се хванаха за гушите за подписа на Джуд Белингам
Ливърпул, Сити и Реал се хванаха за гушите за подписа на Джуд Белингам

Макар да има контракт с Борусия (Дортмунд) до 2025 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР