Оказва се, че футболната съпруга Жени Джаферович вече е аут

...
Оказва се, че футболната съпруга Жени Джаферович вече е аут
Коментари Харесай

Жени Джаферович аут от „Капките“


Оказва се, че футболната брачна половинка Жени Джаферович към този момент е навън от „ Капките “ – тя и Нова тв са поели по разнообразни пътища.

 

Така и не става ясна повода, заради която Маги Халваджиян не я е поканил да гримира участниците в занимателното предаване.

Припомняме, че тя стартира работа в шоуто през 2019 година и се похвали, че е част от предаването. В поддръжка на думите си даже разгласява фотоси от подготовката на звездите за шоуто.

 



Риалити героинята не спираше да се хвали с работата си, която й носеше единствено дивиденти. Прави обаче усещане, че тази година няма фотоси от „ Капките ”. Освен това името й не участва във финалните надписи на предаването.

 

Припомняме, че преди години Евгения приключи курс за професионален гримьор. Близките й контакти с продуцентите на шоуто бързо я направиха част от екипа, който се грижи за преобразяването на участниците. След като брачният партньор й Ваня се включи като участник в „ Като две капки вода ” през 2017 година, малко по-късно и Жени  се намърда в шоуто.

 

Семейството е измежду най-мразените и подложени на критика в родния шоубизнес, защото се завират на всички места. Двойката са участници и в „ Сървайвър ”, а Ваня даже съумя и да завоюва. По-късно той се опитва и във „ ВИП Брадър ”, в „ Капките ”, а сега е водещ в „ Сървайвър ”. Участвали са и в „ Черешката на тортата ”, а хърватина се снабди и с дребна роля в минал сезон на „ Фермата ”.

 

Очевидно обичат да са под светлините на прожекторите и нервират феновете с желанието си да са „ на всяка гозба мерудия ”.

Всеизвестен е фактът, че Ваня търпи смазваща рецензия като водещ на „ Сървайвър ”, а половинката му пък бе най-мразеният участник в последния сезон на „ Игри на волята ”. Гримьорката даже призна, че съжалява, че е влезнала в предаването, тъй като останала неразбрана от много хора.

 

Не е изключено хейтът да е оказал въздействие и Жени съзнателно да е решила да страни от медиите за известно време, до момента в който не се появи някое ново риалити, където да се изяви с мъжа си.

Не липсват подстрекатели, които й дават хрумвания да се запише с Ваня за идващия сезон на „ Един за различен ”.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР