Оказва се, че екскметът на Варна – Иван Портних, е

...
Оказва се, че екскметът на Варна – Иван Портних, е
Коментари Харесай

Иван Портних крие 2 години развода си

Оказва се, че екскметът на Варна – Иван Портних, е разведен от близо две години със брачната половинка си Велислава, само че крие този факт от необятната общност. Двойката се разделили след колосален скандал през зимата на 2021 година

 

Причината, заради която е крил развода си толкова време, е да не попречи пикантната персонална история на предизборната му акция за четвърти кметски мандат. Така или другояче обаче Портних се провали на отминалите към този момент локални избори, губейки трагично балотажа от претендента на ПП-ДБ – Благомир Коцев. Това значи, че към този момент умерено може да официализира раздялата със брачната половинка си.

 

Запознати издават, че тайнствения му бракоразвод след 16-годишен брак, е бил предшестван от жестоки кавги и низ от изневери от страна на към този момент някогашния градоначалник. Мълвата настойчиво носи, че през лятото на 2021 година Портних е бил изловен на шаблон с любовницата си от брачната половинка му, която се изнесла от фамилното им жилище, дружно с двете им деца – Николай и Карла още на идващия ден. Едва няколко месеца по-късно (ноември 2021 г.), двойката се развели по взаимно единодушие.

 

Бракът им е разрушен от съда в Девня, с цел да не стане притежание на медиите. В решението на съда е посочено, че сред двамата съпрузи е „ реализирано съществено и непоколебимо взаимно единодушие за бракоразвод, без съдът да търси претекстовете им за преустановяване на брака “. Попечителските права на наследниците им, са разграничени сред двамата съпрузи. Никой от двамата не предявява имуществени искания към другия.

 

Приближени до някогашния градоначалник споделят, че цели 2 години, преди да се стигне до развода, той имал подложен ултиматум от брачната половинка си да приключи алкохолните си запои. Според мълвата, Портних гаврътвал по бутилка водка на ден, а враговете му даже подмятат, че имал проблем и с наркотичните вещества.

 

Търпението на красивата Велислава към пороците на брачният партньор й обаче се изчерпало след множеството му интимни похождения. Според слуховете, той бил измежду непрекъснато присъстващите в известен стриптийз клуб във Варна, където съвсем всяка нощ се оттеглял в стая за отдих с някоя от украинските еротични танцьорки, въоръжен с неизменимата си бутилка водка.

 

В морската столица разясняват, че фамилният живот на Велислава с Портних се е трансформирал в същински пъкъл през последните няколко години – освен се прибирал порядъчно поркан и в ранни зори в дома си, а на всичкото от горната страна й устройвал и разгулен кавги.

Краят им бил напълно предстоящ, освен това – те даже съумели да запазят развода си в загадка в продължение на цели две години, с цел да не удари Портних по така и така мощно разтърсения имидж.

 

Велислава и Портних подписаха брак на 07.09.2003 година, като мнозина свързват политическия напредък на някогашния варненски градоначалник с тъста му Красимир Маринов. Бащата на Велислава бе дълготраен началник на ВиК – Варна, а посредством комерсиалното сдружение „ Метан груп “, доставяше с гориво цялата варненска община.

 

Според някои благосъстоянието на някогашния към този момент тъст на Портних надвишава 10 млн. лева Към днешна дата екскметът е смразен освен с някогашната си брачна половинка, а и с някогашния си към този момент тъст.

Мълвата във Варна носи, че още в първите месеци след развода, ексградоначалникът залитнал още повече към алкохола и неразрешените вещества и съвсем не влизал в кметския кабинет.

 

От дупката го измъкнала друга хубавица – 35-годишната балерина Даниела, която също е щерка на паралия. Портних от няколко месеца живее с нея на фамилни начала, като съгласно някои двамата даже са се сгодили. Новата му възлюбена има дете от предходна връзка.

 

Въпреки тежкия бракоразвод на Портних и нестихващото напрежение сред двамата някогашни съпрузи, сваленият варненски кмет дава благо и драго за двете си деца. Тази есен синът му отпътувал да учи в най-скъпото учебно заведение в международен мащаб – швейцарският институт „ Ле Розе “, където годишната такса за образование стартира от 300 000 лв. и доближава до половин милион. Възпитаниците на швейцарското школо се образоват в два кампуса – през зимата усвояват познания във ВИП курорта Гщаад, а пред пролетта се местят в базата на учебното заведение, ситуирана на брега на Женевското езеро.

Автор: Уикенд, crimesbg.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР