Оказва се, че Джулиана Гани и този път няма да

...
Оказва се, че Джулиана Гани и този път няма да
Коментари Харесай

Джулиана Гани разочарована от рожбата си преди появата й на бял свят

Оказва се, че Джулиана Гани и този път няма да сбъдне фантазията си да се снабди с момиче.

Както към този момент стана ясно, тя доста искаше да има щерка, само че съгласно медиците още веднъж ще стане мъжка майка.

Тези дни силиконката се изпусна, че синът й Давид ще си има братче, а нейната фантазия още веднъж остава несбъдната. За никого не е загадка, че от известно време насам Джулиана Гани е в интимни връзки с служител на реда Теодор Гецов. Именно той е апетитен за татко на второто й дете. 

Гани стартира да се среща с него малко след развода си с Илиян Найденов, само че наподобява това по никакъв начин не й пречи да напира още веднъж за женитба. Силиконката е изразила вяра пред свои приятелки, че откакто е забременяла от ченгето, тази й връзка ще просъществува по-дълго време. Нейните близки обаче са много скептични, че този път краят ще е благополучен. 

Близкото обграждане на Джулиана Гани е наясно с чепатия й темперамент. Освен това за никого не е загадка, че за четири години, тя съумя да запише в историята си два развода. В този ред на мисли надали ченгето ще е щастливецът, който ще се радва на безоблачна обич до дълбоки старини с нея.

Освен това не е за занемаряване фактът, че той надали разполага с нейните финансови благоприятни условия. Фактът, че надали съумява да задоволява капризите й също ще изиграе своята роля и то не след дълго.

Мнозина даже пророкуват, че той ще се трансформира в копие на Илиян Найденов – откакто роди сина си, Джулиана ще му го тръшне да го гледа и ще полети на крилете на идната си „ огромна “ обич.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР