Оказва се, че действащ министър с доста крупни имоти –

...
Оказва се, че действащ министър с доста крупни имоти –
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Министър има 3 луксозни имота в София

Оказва се, че настоящ министър с много крупни парцели – 3 огромни жилището в София, не живее в тези парцели. Оказва се, че живее някъде другаде. А той е задължен да го заявява по закона за противопоставяне на корупцията. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Той нито не удостовери, нито отхвърли, че в огромния първокласен парцел живее министъра на туризма Николина Ангелкова.

,,Става въпрос за много първокласен парцел, за който има изявления в медиите. Той не е негова благосъстоятелност, среща се в влиятелен квартал отвън София. Няма да се учудя, в случай че сътрудниците от НФСБ подадат сигнал до КПКОНПИ и да попитат за какво в декларацията липсва този парцел. Редно е да се попита чий е този парцел, тъй като той не е на въпросния министър. А тук става дума за парцел от два и половина декара, на три етажа. Това е парцел, в който живее съответният министър със фамилията си. Въпросът е за какво не го е заявил. Имотът се намира в квартал "Бистрица ", на улица "Липа ", само че не зная на кого е. Това би трябвало да го откри КПКОНПИ. Обитаването би трябвало да бъде упоменато в декларацията. Да живееш в първокласен парцел години наред и да не го обявиш... в реда на нещата е обществеността да знае'', разяснява Симеонов.

Относно сигналите, подадени за парцели, свързани с Валери Симеонов, водачът на НФСБ съобщи, че към момента не знае кой е подал сигналите против него, само че когато разбере, ще заведе дело против него.

Това не са мои парцели. Това са парцели, които са благосъстоятелност на "СКАТ " ООД, защото тя има десетки парцели, там работят много хора. Говорим за компания, която е на облага, разясни Симеонов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР