Оказва се, че българският плейбой Григор Димитров, е замесен в

...
Оказва се, че българският плейбой Григор Димитров, е замесен в
Коментари Харесай

Гришо задирял Сабаленка преди самоубийството на мъжа й

Оказва се, че българският плейбой Григор Димитров, е забъркан в спекулация със самоубийство, раздрусало международния спорт. Става въпрос за самоубийството на 42-годишният някогашен хокеист Константин Колцов, който се  се хвърли през прозореца на хотела си в Маями, до момента в който Гришо задявал приятелката му Арина Сабаленка в самолета от Индиън Уелс за Флорида.

 

Дали Колцов се е самоубил поради хипотетична невярност на гаджето му с нашия, или повода е друга – това все още още не е ясно.

Трагедията се случва към среднощ в неделя против понеделник, 18 март. По данни на полицията в Маями, през нощта Колцов скочил от прозореца на стаята си в хотел „ Сейнт Риджис Бал Харбър " и умрял на място. Няма данни за друго, с изключение на за самоубийство, настояват управляващите във Флорида.

 

Сигналът бил подаден в 0,39 часа локално време. Константин Колцов дошъл в Маями, с цел да чака приятелката си- 25-годишната тенисистка от Беларус Арина Сабаленка. Предстоял й следващият шампионат. Тя трябвало да кацне със самолета от Индиън Уелс, Калифорния, където преди този момент взе участие на друго съревнование. Случайно или не, Арина се качва на борда дружно с Гришо, който също игра в Индиън Уелс. Там са и техните треньори, механически лица от щабовете, че дори и бащата на нашия Димитър Господинов. Цялата група се снима на пистата преди отлитането, а нашият плейбой даже е прегърнал разгърдената тенисистка.

 

Вътре в самолета 32-годишният Гришо и по-младата от него Арина взаимно се щракат в рискова непосредственост един до различен. Българинът закачливо държи с ръка кичур от косата на международната №2 и го е повдигнал като трофеен скалп.

 

И двамата незабавно пускат фрагмента в обществените мрежи. „ Летене със жанр ”, отбелязва Гришо. Съответно фотографията бързо се оказва оповестена всеобщо в електронните медии.

 

Кацат след девет часа полет в Маями. Все още не е ясно дали след идването им Сабаленка се е видяла с Колцов, или е нощувала някъде другаде, до момента в който мъжът й е обмислял самоубийството. И къде изобщо е била, вместо при него? Това, както и всички други условия, се проверяват от полицията.

 

След нещастието Арина Сабаленка незабавно изтри фотографията си с Гришо и самолета от обществените мрежи. Въпреки прогнозите, че ще откаже присъединяване в шампионата, тенисистката от Беларус реши въпреки всичко, че ще играе в Маями макар гибелта на приятеля си.

Съобщи обаче, че няма да дава отговор на никакви въпроси от публицистите.

 

След нещастието изплуваха два въпроса. Любовна драма ли е повода за решението на Константин Колцов да постави завършек на живота си? И забъркан ли е по някакъв метод Григор. Димитров?

 

Знае се, че Колцов е възнамерявал пътуването си до Маями едвам в последния миг. Седмица по-рано хокейният тим, на който е треньор, към момента играе в Континенталната лига, само че отпада след дуела с „ Трактор ” (Челябинск) и на Колцов се освобождава време да отиде до Маями. Факт е също по този начин, че в последните месеци Гришо и Арина Сабаленка демонстрират прекомерно огромна непосредственост между тях. Точно преди Коледа да вземем за пример двамата се снимаха дружно на демонстративния шампионат в Абу Даби. На фрагмента бяха общо четирима - гъркът Циципас, гаджето му, Сабаленка и наш Гришо. „ Най-добрите другари ”, написаха от компанията.

 

Още тогава на българските медии им направи усещане, че май има освен това от другарство сред Димитров и представителката на Беларус, тъй като двамата преди този момент се хванаха да играят дружно на смесени двойки. Участваха и в други взаимни появи. У нас

даже се появиха заглавия: „ Секс тигрицата на тениса захапа Гришо “.

 

Тенисистката от Беларус доста постоянно си прави еротични фотоси, нормално в изрязан бански костюм. Отбелязваше се и фактът, че Арина Сабаленка може да мине за същинска мъжемелачка в дословния смисъл на понятието.

„ Кобилата ” от Беларус е висока 182 см, тежи 79 кила и има наедрял бюст. Но пък Гришо си пада тъкмо по дами с сходно телосложение. Още като млад хасковлията бореше в леглото американката Серина Уилямс и юначен се оправи с 1,78-метровото й тяло, тежащо цели 89 кила. Още тогава се разбра, че не отхвърля да се труди върху яки дупари. След това имаше продължителна връзка с друга едра жена – Мария Шарапова (188 см.)

 

В момента Димитров е свободен, откакто скъса с румънката Мадалина Геня.

Но дали се е трансферирал при Арина Сабаленка, това единствено те двамата си знаят.

 

Десет дни преди да се самоубие, Константин Колцов е разгласил за последно в една от обществените мрежи. Навръх 8 март той се обяснил в обич на Арина. Бившият хокеист пуснал фотография, на която са двамата с тенисистката. „ Честит празник, обич моя. Обичам те безумно мощно... ”, написа той. „ Благодаря, обичани “, дава отговор му Сабаленка.

 

Макар да нямат брак, Колцов и Арина бяха мъж и жена повече от три години. Бившият хокеист е с цели 17 години по-голям от изгората си. И с цел да се събере с нея заряза предходната си брачна половинка и трите им деца.

 

Бил е женен за латвийката Юлия още от 2006 година, до момента в който играе за „ Питсбърг “ в Съединени американски щати. През 2019 година се ражда най-малкият им наследник. Няма и година по-късно озлочестената женица оповестява, че двамата с Константин към този момент са разведени и сочи Колцов и Сабаленка като бъдеща двойка. По това време Арина излиза с различен хокеист – Артьом Божко, само че ненадейно след раздялата им афишира по малкия екран, че е сгодена. За кого обаче, не споделя.

 

Но Колцов и тенисистката бързо престават да се крият. Константин стартира да я обсипва с великодушни дарове, измежду които скъпи бижута на реномирани марки като „ Картие “. В интервютата си Арина е споделяла, че с Константин мощно желаят да имат деца и даже към този момент са им измислили имена – Евилина за момиче и Андрей за момче. Всички проекти обаче завършват в трагичната нощ, когато Колцов скача от прозореца на хотела в Маями.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР