Оказва се, че Антоанета Панчева, която е говорител на Градската

...
Оказва се, че Антоанета Панчева, която е говорител на Градската
Коментари Харесай

Тече трескав ремонт в новия имот на говорителката на градската прокуратура Антоанета Панчева

Оказва се, че Антоанета Панчева, която е представител на Градската прокуратура се е сдобила с къща в центъра на Гоце Делчев.

 

Запознати разкриват, че в парцела към този момент тече напрегнат ремонт. Първият етаж от парцела е ангажиран от магазини, а самата постройка е много забавна, въпреки и фасадата й да е позанемарена.

 

Антоанета Панчева и Сийка Милева на конференция

Мълвата носи, че прокурорката Панчева, която е родом от с. Мосомище е платила солидна сума за парцела. Според слуховете става въпрос за 180 хиляди евро. Малцина обаче имат вяра, че цените в Гоце Делчев са толкова високи. Според имотния указател Панчева е взела ипотечен заем за покупката, направена при започване на годината.

 

В града живеят двамата й синове, а самата тя от няколко години населява апартамент в столичния квартал „ Лозенец “, дружно с ексшефа на митниците Георги Костов. Припомняме, че преди години, той бе изпратен да оглави дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. По това време Панчева е дознателка в полицейското ръководство в Гоце Делчев, като преди този момент е била юрист в НАП-Благоевград. Двамата с Костов се срещат и се харесват на длъжностен прием в кръчма в Банско. Малко по-късно тя става областен прокурор в Гоце Делчев, след което възходящото развиване на кариерата й продължава в София.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антоанета Панчева Гоце Делчев прокуратура прокурор Георги Костов НАП-Благоевград
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР