Оказва се, че актрисата и депутатка от БСП по лична

...
Оказва се, че актрисата и депутатка от БСП по лична
Коментари Харесай

Нона Йотова Се Срамува От Името Си, Ето Как Се Казва Всъщност

Оказва се, че актрисата и депутатка от Българска социалистическа партия по персонална карта се споделя Нонка Йотова. Проста информация с Търговския указател демонстрира истината за нейната идентичност. Там данните ѝ са свалени непосредствено от документа за идентичност при регистрирането на компанията ѝ за продуцентство, сценарни услуги, рекламна активност и други, а към днешната дата „ НОНА ПОПАРТ “ ЕООД към този момент не се води на нейно име, написа „Ретро“.

Дружеството е трансферирано на нейния наследник Йоан, тъй като като депутат Нона не може да има частен бизнес. Въпреки това историята на бизнеса се пази и надълбоко защитаваната ѝ загадка става ясно. За същинското име на пеещата актриса знаели единици, а с умели измами тя съумяла да го скрие както от съпартийците си и опозицията, по този начин и от служителите в Народното събрание. В картотеката на Народното събрание тя още веднъж е въведена като Нона, въпреки да би трябвало данните ѝ да подхождат на тези от персоналната карта.

Не е ясно за какво Йотова се срами от рожденото си име, поради обстоятелството, че тя постоянно с почит и горделивост приказва за цялата си фамилия, изпълнена с изтъкнати музиканти, артисти и актьори. Вероятно щом я е застигнала славата, е решила, че не е удовлетворена от избора на родителите си и е премахнала една писмен знак от Нонка за по-голяма мелодичност. Подобен скандал преди време имаше с името на някогашния ни еврокомисар Кристалина Георгиева, за която нейни врагове твърдяха, че била родена с името Сталинка.

Тогава от ефира на Би Ти Ви депутатът Таско Ерменков пусна за пръв път мълвата, а няколко дни по-късно от кабинета на Кристалина желаеха опровергаване на тази информация и право на отговор. Тогава тя изнесе сканирано копие на акта си за раждане, с цел да удостовери, че в никакъв случай не се е казвала Сталинка. Наскоро и водачът на АБВ Румен Петков призна загадка, обвързвана с името си. Бившият вътрешен министър разкри, че се е прекръстил. „ Всички в рода ни са Цветанови, аз съм Петков. Смених семейството си по мое предпочитание, без даже да се поучавам с татко си, тъй като ме отгледа дядо ми, който е от село Славовица. Дядо доста ни обичаше. Много се грижеше и за мен, и за брат ми “, показа политикът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР