Оказва, че срокът на договора за складиране на машините за

...
Оказва, че срокът на договора за складиране на машините за
Коментари Харесай

Борисов: Покрай Радев се борят два клана - Торбичките на Пламен Узунов и Пътя на Копринката

Оказва, че срокът на контракта за депозиране на машините за изборите е изминал. Машините охраняват ли се сега? Кой ще понесе отговорност, в случай че се пипат машините? Никой не дава отговор. Това сподели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, представен от Novini.bg.Той съобщи, че депозитите в банковата система са надхвърлили 100 милиарда лв.. Това се случва за първи път в стопанската история на страната. Една от вините ни е, че хората са натрупали 100 милиарда лв. в банките.

Борисов разгласи, че с решение на Министерски съвет отпреди дни регионалният шеф на Пловдив е освободен, а по-късно с друго решение още веднъж е върнат на поста.

Когато човек е уволнен от поста, аз разбирам, че това е знак за непросветеност на въпросния човек, единствено че по-късно се появява следното решение на Министерски съвет, че се анулира предходното решение, без да се споделя за какво. Както по време на комунистическия режим някой донася, че този човек е зет на Радослав Чолаков. Затова бил изпъден. Информацията е пристигнала по Пътя на Копринката. Покрай Радев се борят два клана - Торбичките на Пламен Узунов и Пътя на Копринката. По Пътя на Копринката доближава информацията, че този човек е брат на някогашната брачна половинка на Чолаков, с която той е разведен от 5 година Оттам информацията стига до Радев, оттова до Янев и този човек още веднъж бива назначен Аз запитвам на Драго Стойнев сестра му, на Мая Манолова щерка ѝ за какво никой не го освободи, когато управлявахме ние? Защото не е вярно. Това демонстрира метода на мислене на тези хора, на тези " демократи ", уточни водачът на ГЕРБ.

243-ма умряли. Съвсем по различен метод мислех да приказвам през днешния ден. Но споделиха, че е допустимо да има локдаун за хората над 60 години, както е в Москва и че вариантите при приключване на апаратите за дишане са болните да бъдат изпращани и в Гърция. Ние сме в Европейския съюз и НАТО – добре че с Ангелов по този начин се опънахме да купим " Спутник "...а Народното събрание ни притисна. Ние не се мерим по Франция, която от нощес пусна нощните питейни заведения, не се мерим по Германия, по Италия, по Америка - мерим се по Москва, тъй като по този начин им е по-лесно. Тези опити със зелените документи, с тестванията за децата – ще се похарчат едни пари, само че това в света се правеше преди една година, когато нямаше ваксини. Оттогава всички бели страни, в това число такива като Китай и Унгария имунизираха, като единствен метод да излязат от рецесията, а ние тогава мислехме, че е огромна победа да сключим договорка и някой да ни даде пари за ваксини, означи Бойко Борисов.

Радев сподели, че еднолично управлява това държавно управление. Дори на служебния министър председател Янев не му се чува гласът. Да кажат какво желаят от нас. Ние месеци наред обяснявахме, че би трябвало да се имунизираме, давахме и персонален образец. Виждам, че в този момент всеки ден стартира да се приказва за ваксини. Хайде да се обединим по тематиката " Ваксини " и да имунизираме колкото се може повече хора, прикани водачът на ГЕРБ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР