Оказана й е незабавна помощ и е транспортирана до болницата

...
Оказана й е незабавна помощ и е транспортирана до болницата
Коментари Харесай

Какво Се Случва В България! Питбул Разкъса Жена В Монтанско!

Оказана й е незабавна помощ и е превозена до болничното заведение в Лом. При прегледа е открито, че е получила строшаване на шийката на лявата тазобедрена става.

Служители на реда са открили коя е собственичката на кучето – 31-годишна локална жителка. Районът е обезопасен, с цел да не се допусне различен случай. Кучето е прибрано от собственичката, оповестяват още от полицията.

Преди по-малко от седмица млад мъж бе нахапан до гибел от 5 безконтролни кучета от порода кано корсо. Те не са били добре лимитирани от стопанина си и са можели да излизат от парцела, в който живеят. Срещу притежателя им и преди и имало сигнали.

В средата на април в с. Железника, Софийско, дядо и трите му мнучета бяха нападнати и нахапани от два песа, които се оказаха също домашни.

Очертава се наклонност като главен проблем за жителите да се окажат не помиярите, а рисковите домашни кучета и най към този момент безотговорните им стопани. По закон притежателите на нападателни жгивотни подлежат на съществени наказания, само че не се чува да са издадени и дейно приложени присъди. Очевидно е, че институциите бездействат, до момента в който безотговорни хора слагат грижата за животните си над здравето и сигурността на съгражданите си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР