Оказа се, че това не е част от филм, а

...
Оказа се, че това не е част от филм, а
Коментари Харесай

Кой е този мафиотски бос и защо влезе с пура в съда?

Оказа се, че това не е част от филм, а сцена от действителният живот

Кой е мафиотският необут, който през днешния ден влезе в постройката на Административния съд в София? Това бе най-задаваният въпрос в мрежата през вчерашния ден, откакто се появиха странни фотоси. Кадрите посочваха мъж с пура в уста, слънчеви очила, шапка и фланелка с лика на Че Гевара.

Оказа се, че това не е част от филм, а сцена от действителният живот. Съдебните охранители водят страховития член на незаконната група за мокри поръчки „ Килърите “ - Георги Вълев.

Фотосът с появяването му пред Темида мигновено взриви обществените мрежи, защото в този си тип Вълев наподобява на мафиот от холивудска продукция.

Осъденият на пожизнен затвор бе конвоиран под усилена защита до Административния съд София област на ул. „ Съборна “ 7 в центъра на столицата.

Външният тип на Георги Вълев провокира стихия от мнения в мрежата и от Главна дирекция „ Охрана “ се принудиха да реагират.

От там обясниха, че тютюневите произведения и очилата попадат в листата на позволените движимости и предмети, които лишените от независимост имат право да имат и държат у себе си.

„ Пурата в устата на лицето ясно демонстрира демонстративното търсене на провокация и публично внимание, което характеризира държанието на ограничения от независимост. Явно резултатът е реализиран “, обявиха от дирекцията, представени от Българска телеграфна агенция.

На чиновниците на ГДО е обърнато внимание за “по-строго и прецизно осъществяване на служебните им отговорности при сходни обстановки, в които се търси очевидна провокация ”.

Георги Вълев е наказан на пожизнен затвор без право на подмяна за организирането на две убийства на търновския юрист Петър Лупов и на шуменския предприемач Румен Рачев. Той е част от групата, водена от Петър Стоянов-Сумиста, Васил Костов-Васко Кеца и Янко Попов - Туцо Дебелия.

Вълев е лингвист и някогашен преподавател по немски език. По време на мегапроцеса " Килърите " се разгласи за сина на почтени идеалисти комунисти.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР