Оказа се, че собствениците и управителите много добре осъзнават нарушенията

...
Оказа се, че собствениците и управителите много добре осъзнават нарушенията
Коментари Харесай

Честито И На София! Валери Симеонов Погна Шума В София!

Оказа се, че притежателите и шефовете доста добре осъзнават нарушаванията и още с първото предписание спираха озвучаването ", изяснява Симеонов.

Припомняме, от предходната година Валери Симеонов прави неочакваните си инспекции за съблюдаване на равнището на шума в курорти, а министърът на туризма Николина Ангелкова не беше съгласна с метода, който той работи.

За снощната си акция в столицата, Симеонов разяснява, че са почнали с кастата на " недосегаемите " по бул. Витоша. " Raffy Bar & Gelato го отнесоха първи - след констативния протокол и незабавното прекъсване на озвучаването при последващо нарушаване ги чака ЗАПЕЧАТВАНЕ! С първо предизвестие и прекъсване на музиката бяха номинирани Vitosha street Bar&Dinner, " БЕКГРАУНД " и Social Cafe Bar & Kitchen. "

" От нощес сексуален клуб " ФЕТИШ " ще пуска еротична музика единствено вътре, а не на улицата. Констативни протоколи и предписание за прекъсване на озвучаването отнесоха кафе клуб Memento и Beach Bar на ул. Раковски. Не мога да отрека цялостното подпомагане на личния състав и шефовете ". прибавя вицепремиерът.

Валери Симеонов уточвнява, че за разлика от Черноморието, доста от посетителите идват да го поздравят и даже си вършат фотоси дружно.

" За десерт си оставихме Студентски град. Както се очакваше, там нарушаванията бяха най-драстични, което наложи съставянето на констативни протоколи с неотложно преустановяване на озвучаването в бар-ресторант " МЕЙСЪНС " и дискотека Jim Beam Club, където гърмеше живо осъществяване на чалга дивата KALI. Милата, даде обещание да мине на акапелно осъществяване вид пиано бар, само че това не спести протокола и административната глоба по отношение на заведението ", написа в общественият си профил вицепремиерът.

Според написаното в обществената мрежа, най-арогантно нарушава нощната тишина Механа " Роден край ", " раздрусана от мощни чалга ритми ". С влизането си, вицепремиер и проверяващи стопират музиката и мощно възпаляват мъжката публика на претъпканото заведение. При съставянето на констативния протокол, пристрастеностите се разгорещяват, споделя Сименов, " само че, популярност Богу, всичко мина без физически похищения ", става известно, че огромна група служители на реда честват професионалния си празник. " Съжалявам, няма по какъв начин - законът е за всички ", добавя той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР