Оказа се, че съквартирантите под 35 години в къщата на

...
Оказа се, че съквартирантите под 35 години в къщата на
Коментари Харесай

Младите VIP-ове не биха минали в 5-и клас

Оказа се, че съквартирантите под 35 години в къщата на VIP Brother не са образец за подражателство за учениците.

Голяма част от тях не съумяха да се оправят с въпроси от матурата за 4-ти клас. Биг Брадър даде късмет на фантома Миглена Каканашева-Мегз да се завърне като пълновръстен участник, като провежда задача, в която всички съквартиранти под 35 години влязоха в ролята на чавдарчета и се върнаха в ученическите си години.

Съквартирантите обаче не знаеха, че това е задача и от отговорите им зависи завръщането на Миглена Каканашева-Мегз като пълновръстен участник в шоуто. Тя трябваше да победи всички чавдарчета, като даде повече правилни отговори.

Мегз беше обезпокоена, само че когато "съучениците " ѝ започнаха да дават отговор, стана ясно, че задачата няма да е чак толкоз тежка. Съквартирантите безусловно потънаха в дебрите на знанията от началното учебно заведение.

Общо те дадоха 27 неверни отговора на 56 въпроса.

Тото не съумя да отговори на въпроса "Кой е по-големият от братята Кирил и Методий? ". "Мислих, че по тази причина е Кирилица ", обоснова той неверният си отговор, че по-големият е Кирил.

Той не съумя да напише вярно и думата "безскрупулен ", като бе заместил второто у с о.

Енджи Касабие на собствен ред не съумя да отговори на въпроса: "Какво честваме на 3 март? ".

За Алекс Богданска, която неотдавна беше младоженка, се оказа, че правописът на думата "булчински " е тайнственост.

Дани Златков пък, на който Сашка Васева разпореждаше огромни очаквания, не знаеше какво честваме на 22 септември?

Най-грамотни измежду младите съквартиранти се оказаха Даниел Петканов и изненадващо за публиката Джулиана Гани. Те се показаха най-добре, като Гани даде един неверен отговор на въпроса "Кой е единственият натурален сателит на Земята? " "Мисля, че е Слънцето ", отговори Гани и добави "чудих се сред Слънцето и Луната ", след което се извини на останалите, че е сбъркала.

Мегз имаше действителни шансове да се завърне, само че даде неверен отговор, като не можа да дефинира сказуемото в изречението "Биг Брадър вижда всичко. ", първо бе на прав път, само че след това се разколеба и сгреши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР