Оказа се, че първите три партии не могат да съставят

...
Оказа се, че първите три партии не могат да съставят
Коментари Харесай

Мая Манолова, Изправи се! Мутри вън!: Надявам се при следващите избори да има пренареждане на политическите формации

Оказа се, че първите три партии не могат да сформират държавно управление и не желаят да поемат отговорност, съобщи Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън! ". Надявам се при идващите избори да има пренареждане на политическите обединения, тъй че да бъде основано устойчиво държавно управление, добави тя.

" Очаквам държавно управление, което преди всичко да се заеме с проблемите на хората. В момента партиите в Народното събрание, с изключение на партии на митинга и на статуквото се разделят и на такива, които се занимават със себе си ", посочи Манолова.

Едва ли ще е същата настройка в идващия парламент, трендовете демонстрират друго - новите партии имат резистентен тренд нагоре, разяснява Манолова.

" Аз съм сигурна, че в идващия парламент ще реализираме болшинство, което да може да извърши нужните промени ".

Ние сме внесли 31 законопроекта за първите 7 пленарни дни на това Народно заседание. Създадохме комисията по проверката, ние сме почнали да проверяваме необяснимите разходи на ГЕРБ, посочи Манолова.

" Надявам се служебното държавно управление да продължи работата на тази комисия и да провежда почтени избори ", добави тя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР