Оказа се, че не е много. Блогърът JerryRigEverything вече тества смартфона

...
Оказа се, че не е много.
Блогърът JerryRigEverything вече тества смартфона
Коментари Харесай

Нещо ново: Samsung Galaxy S24 Ultra бе буквално разтопен в гореща пещ, за да се види колко титан има в смартфона

Оказа се, че не е доста.

Блогърът JerryRigEverything към този момент тества смарт телефона Samsung Galaxy S24 Ultra за устойчивост. Но в този момент е измислил нещо ново. Можем да забележим до каква степен новият мобилен телефон на южнокорейския софтуерен колос в действителност е изработен от исполин.

За да направи това, блогърът на процедура разтопява смарт телефона. Работата е в това, че температурата на размразяване на алуминия и титана е доста друга. Тя е надлежно към 660 и 1660 градуса. Ето за какво смарт телефонът, откакто се отстранят ненужните съставни елементи, се слага в дребна пещ. Там температурата е задоволителна, с цел да се разтопи алуминият, само че не и с цел да се разтопи титанът.

В последна сметка, както можете да се види, в смарт телефона няма доста титанови детайли. Това са страничните рамки и няколко спомагателни дребни пластини. Това е по-различно от метода на Apple, която употребява технология за срастване на титана и алуминия в своя нов iPhone 15 Pro. В резултат на това и в двата случая титанът е по-скоро маркетингов и козметичен детайл, в сравнение с материал с практическо значение.

Да напомним, че Samsung Galaxy S24 Ultra предлага доста положителни фотографски благоприятни условия. Камерата на Galaxy S24 Ultra включва 200-мегапикселов главен модул, 12-мегапикселов ултраширокоъгълен модул и два телеобектива с 10MP и 50MP датчици. Списъкът с функционалности на устройството включва запис на видео в резолюции 8K (24, 30 фрагмента в секунда), 4K (30, 60, 120 фрагмента в секунда) и 1080p (30, 60, 240, 690 фрагмента в секунда), както и поддръжката на HDR10+.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР