Оказа се, че боксовата легенда и милионер Флойд Мейуедър трескаво

...
Оказа се, че боксовата легенда и милионер Флойд Мейуедър трескаво
Коментари Харесай

Дори Мейуедър го закъса: Таксува с 1200 паунда за чат

Оказа се, че боксовата легенда и милионер Флойд Мейуедър трескаво се нуждае от още пари. Стопяването на положението му в последните месеци го накара да прибегне до обезверени ограничения, включително да бръкне в джобовете на своите... фенове.
Мейуедър е изкарал 915 млн. $ за последното десетилетие Боксьорът е номер 1 в класацията на "Форбс ", изпреварва Роналдо и Меси
Американецът се записва в онлайн платформа за видео чат, в който да комуникира с почитателите си. Тази услуга е налична само против закупен пакет. Най-евтиният коства 52 паунда, а най-скъпият е 1200 паунда. В него с изключение на дълъг диалог с Мейуедър получаваш и три специфични картички с негов подпис.

Боксьорът даже разгласява видео, в което популяризира новия си способ за печелене на пари. В него той декларира, че ще отговори на всевъзможни въпроси за неговите 50 борби на кръга, хранителния режим, отдръпването и всекидневието му.

Have you ever wanted to meet the greatest boxer of all time!?

We’re thrilled to announce you can now meet the undefeated champion @FloydMayweather in a personal 1-on-1 video meet and greet experience!

Get your spot at https://t.co/5aH4hovS09 before they’re gone. #FANMIO pic.twitter.com/WapsEroOPy
— #Fanmio - Meet your heroes. (@fanmio) April 20, 2020

Флойд Мейуедър се отдръпна от бокса през 2017 година, откакто победи звездата в UFC Конър Макгрегър и завоюва 300 милиона паунда. След това американецът още веднъж се качи на кръга за показателен мач в Токио против Теншин Насукава и сметката му набъбна със 7 милиона паунда за двуминутен мач.
9 милиона за 2 минути = две суперколи и доста пачки (ВИДЕО) Флойд Мейуедър сподели защо е похарчил част от парите от последния си дуел
Наскоро Мейуедър разгласи, че ще се завърне в бокса тази година и загатна, че това още веднъж ще има общо с UFC играч. Неговият другар - рапърът 50 Cent - сподели, че положението на Флойд се топи поради несъразмерни и безсмислени разходи като да вземем за пример да отиде до нощен клуб и да черпи непознати. До преди няколко месеца положението на Флойд Мейуедър се оценяваше на 700 милиона паунда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР