Окървавен мъж с нож в ръка нападна хора в центъра

...
Окървавен мъж с нож в ръка нападна хора в центъра
Коментари Харесай

Касапница в Сидни посред бял ден! Шокиращо ВИДЕО показва ужаса

Окървавен мъж с нож в ръка атакува хора в центъра на Сидни и наръга няколко души. Полицията е била извикан в региона покрай гара „ Уинярд “ в 14 ч. локално време, оповестява „ Дейли Мейл “.

Мъж, носещ суичър с качулка, затрупан с кръв и размахващ голям нож, е бил забелязан на улицата и стотици хора се разбягали под паника.



Появиха се фрагменти по какъв начин нападателят е свален на земята от няколко смели жители, които го обезвредили благодарение на щайги за мляко.

Барман, работещ в близко кафене, споделя, че нападателят бил към 20-годишен, а ножът му бил дълъг към 30 см. „ Опитваше се да разбие стъклото на шофьорското място на инцидентна кола с ножа си. Не съумя. В този миг хората към този момент го преследваха. Имаше пожарникари, които го гонеха с брадви, когато той се скри зад ъгъла “, изясни той.



Нападателят се опитал да се качи и в кола на Uber. В един миг се вижда по какъв начин скача върху кола на улицата и размахва ножа си.

По думите на очевидци, мъжът бил наръгал няколко души с ножа си. Един от преследвачите му бил чут да крещи: „ Знаеш ли какъв брой души си наръгал, куче? Ти преди малко наръга мацка, дребосъче, измежду бял ден “.



„ Беше откачено. Някакъв инцидентен вид стартира да мушка хората в града тъкмо там, където обядвах. Видях хора, които бягаха и потеглих към него с няколко други момчета. Той бягаше през целия път към моята работа, където доста други хора го приклещиха и задържаха за полицията “, написа мъж в Туитър.



Районът към улиците „ Кинг “, „ Кларънс “ и „ Йорк “ е затворен.

Появиха се изказвания, че младежът е крещял „ Аллах Акбар “, само че те не се удостоверяват към този момент.

Нападателят е задържан. Много хора снимаха по какъв начин униформените го водят към ареста, а на част от фрагментите се вижда по какъв начин той върви с белезници, закопчани зад тила, и смъкнати панталони. Вероятно е останал единствено по долни дрехи до момента в който е оказвал гневна опозиция.








Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР