Окакто стана омбудсман преди три години, Мая Манолова е призната

...
Окакто стана омбудсман преди три години, Мая Манолова е призната
Коментари Харесай

Мая Манолова се шири в палат за ПОЛОВИН МИЛИОН

Окакто стана омбудсман преди три години, Мая Манолова е приета за национален бранител №1. Бившето острие на Българска социалистическа партия влиза в борби с частни правосъдни реализатори, " Топлофикация ", излъгани туристи, небогати пенсионери и прецакани служащи.Чаноловоа е безкомпромисна, напориста и води борбите със пристрастеност. Неслучайно тя е измежду най-високорейтинговите политици и се употребява с публично доверие съвсем колкотона президента Румен Радев.

Като човек с леви хрумвания, Манолова обичайно е на страната на бедните, които брани от олигарси и алчни предприемачи. Противно на упованията обаче, стилната русокоска се оказва, че обича лукса, трудила се е задоволително, да си го обезпечи.

От известно време омбудсманът и вторият ѝ чъж и някогашен министър на защитата Ангел Найденов живеят в прелестно имение, ситуирано в полите на Витоша в село Рударци. Там се будят всяка заран измежду чист въздух и прелестна природа и населяват хасиенда за знамение и приказ.

Рударци се намира покрай столицата и Манолова за половин час е в центъра на София, където всяка заран обичайно пали свещ в черква, преди да стартира работният ѝ ден в кабинета ѝ на омбудсман.

Кокетната къща е разлята в най-високата част на селото. Улици със знакови имена като " москва ", " Христо Смирненски " и " Никола Вапцаров " водят до имението на устатата юристка. Последната част от пътя към момента не е в положително положение е въпрос на време до къщата да се стига по хубаво шосе.

За сметка на това парцелът е голям, а отдалечеността от центъра подсигурява успокоение, тъй че Манолова и Найденов да бъдат надалеч от любопитни комшийски очи.

Истинската романтика се добавя от ромона на вада, която тече наоколо. В двора пък има огромно барбекю, на което може да завиди даже Ахмед Доган.

Заради множеството си задължения Мая и Ангел са наели възрастен мъж, който извършва ролятаа на иконом, поддържа двора, коси тревата, полива цветята, и се грижи за текушите поправки.

Двойката е предпочела да засади пред къщата райграс, може би тъй като е най-лесен за поддържане. Икономът извършва функционалностите и на защита, до момента в който Мая се труди на ползу роду.

Омбудсманът от ранни зори отива на работа, до момента в който мъжът й постоянно прекарва в къщата до обяд.

Репортер на " Галерия " видя някогашния боен министър да напуща имението след 12 часа, облечен в безупречно изгладена риза и формален панталон. Найденов не употребява услугите на водач, а самичък се придвижва по улиците с люскавия си мерцедес. Преез останалото време джепът е паркиран в специфична пристройка в двора.

Според данъчната декларация на Мая Манолова за 2017 година въпросната къща е добита през 2015 година Тогава Ангел купува терена за 135 000 лв.. Според документите площта е малко над един декар, а разгонатата застроена повърхност на къщата - 135 кв. м. И с просто око обаче се вижда, че омбудстманът и брачна половинка ѝ са икономисали някой и различен кв. метър. Видимо по-голямо е и дворното място. Хасиендата е кацнала на имот, който никога не може да бъде по-малък от 2 декара. В декларацията си Манолова е упоменала, че е финансирала покупката на терена с персонални спестявания, персонален заем и заем на Ангел Найденов. Според брокери сходен имот би трябвало да коства най-малко 200 хиляди лв., а строителството на къщата и оформянето на двора са глътнали най-малко още толкоз.

В приключен тип парцелът има пазарна цена най-малко 250 хиляди евро - сума, която даже с две положителни заплати мъчно би могла да се събере, пресмятат икономисти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР