Ожесточени спорове по документите на двете ДПС-та съпътстват заседанието на

...
Ожесточени спорове по документите на двете ДПС-та съпътстват заседанието на
Коментари Харесай

Ожесточени спорове заради двете ДПС-та в ЦИК, взеха безпрецедентно решение

Ожесточени разногласия по документите на двете ДПС-та съпътстват съвещанието на ЦИК, пише„ Труд news ”. Взето е решение комисията да заседава без мобилни телефони.

Още при започване на съвещанието било препоръчано да бъде отказана регистрация и на двете ДПС-та, защото в двете обединения се дублира наименованието.

Другото изказано мнение е да се записва обединението " Демокрация права и свободи ", с претекст, че нейни представители са били първи в ЦИК. Още през нощта в неделя в интернет бяха пуснати фотоси на представители на с ръководител Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, които седят край масата за приемане на документи в ЦИК.

Младежи от с ръководител пък оповестиха, че още от петък вечерта стоят пред вратите на ЦИК и чакат ред за внасяне на документи за регистрация на партията.

ЦИК обаче взе решение да не отбелязва нито следващ номер, нито час на приемане на документите на двете ДПС-та.

Според адвокати по този метод комисията е основала съществени спънки и пред съда, при положение, че се стигне до решение на разногласието там. Почти несъмнено е, че крайната дума по проблема ще имат магистратите, считат и членове на ЦИК.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР