Ожесточена конкуренция, борба на чувства и изненадващо ново приятелство очакват

...
Ожесточена конкуренция, борба на чувства и изненадващо ново приятелство очакват
Коментари Харесай

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Ожесточена конкуренция, битка на усеща и изненадващо ново другарство чакат героите в идващия епизод на “All Inclusive ” тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Христо (Ненчо Балабанов) и Парушев (Петър Калчев) най-сетне намират опция да прекарат скъпо време с половинките си около забързаното всекидневие в акцията. Попаднали на едно и също място без да подозират, двете двойки ще опитат да се насладят на красивата природа, само че сантименталният горски излет ще бъде пресечен от работно позвъняване. В с. Баня следва публично награждаване за годишната колоездачна обиколка. Парушев има достойнството да връчи премията на спечелилия и е мощно въодушевен от опцията да направи положително усещане, само че неговият съперник Чобанов е твърдо решен да заеме мястото му. Щурата конкуренция сред двамата доближава комични размери, само че кой от тях ще успее да стигне пръв на церемонията и каква непредвидена информация ще научат на финала?

Отдавна Марияна (Елена Атанасова) и Марина (Яна Огнянова) също са в директна конкуренция като съпруги на претендентите за кметовете. Дамите ловко оказват помощ на своите половинки по пътя към триумфа и дават всичко от себе си. В горската конкуренция кардиналната Марияна ще опита да преглътне присвояването на каруца, с цел да угоди на мъжа си. Лоялната Марина пък не знае по какъв начин да се помири с обстоятелството, че Парушев я оставя посред дивата природа, бързайки да изпревари Христо. Огорчени от постъпките на половинките си, двете дами ненадейно ще намерят общ език. Истинско ли е ненадейно зародилото се другарство или е плод единствено на събитията?

Борба на усеща следва при Константин (Стефан Иванов) и Албена (Лили Сучева), чиято връзка е мощно разтърсена след разкритата фамилна загадка. Съмненията на Албена чий наследник е Жоро (Мартин Методиев) подкопават дълго граденото доверие сред съпрузите и доста разочароват детето им. Константин към този момент надълбоко се съмнява дали има смисъл да не престават да бъдат дружно, без значение от резултата, който ще покаже ДНК-тестът. Затова той подхваща последна стъпка, само че каква е тя и по какъв начин ще реагира Албена?

Емил (Явор Борисов) към този момент е на ръба на силите си и не може да се бори с все по-силните усеща към своята мнима брачна половинка Елена (София Маринкова). Влюбеният мъж ще се съобщи на страстта и ще смъкна гарда по този начин, както в никакъв случай до момента. Какво ще последва от неговото решение и по какъв начин ще го изненада цялостният поврат?

Гледайте новите епизоди на „ All Inclusive “ в събота от 21:00 ч. по NOVA. Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР