Ожесточен дебат избухна онлайн, след като майка публикува снимка на

...
Ожесточен дебат избухна онлайн, след като майка публикува снимка на
Коментари Харесай

Мама хвали „индивидуалната кутия за обяд“, която синът й получи на партито за рождения ден, но хората са разделени

Ожесточен спор избухна онлайн, откакто майка разгласява фотография на „ самостоятелна кутия за обяд “, направена за сина й на рожден ден.

Майката на детето веган се обърна към обществените медии, с цел да похвали другия родител за това какъв брой деликатен е бил, споделяйки, че е щастлива, че синът й не е зарязан на празненството.

Тя написа: „ Синът ми е на празненство за рожден ден и вижте тази сладка самостоятелна кутия за обяд, която направиха за него. Казах, че се веселя да донеса всичко, само че вижте “, и тя разгласява фотография на храна, която съдържаше сандвич с „ пиле “, мини яйца „ без “, сладки картофени фалафелни хапки и веган Kit Kat.

В мненията към обявата на майката други родители се усещат разграничени. Някои хора споделиха, че „ харесват това за него “, казвайки, че биха желали да опитат тези лакомства, макар обстоятелството, че самите те не са вегани.

Друг човек сподели, че „ всеки заслужава да се наслаждения на празненство “, казвайки: „ Винаги съм правил това за празненствата на моето дете.. и като п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР