Охранителят от НСО Димитър Буров(София) получи наряда за главен съдия

...
Охранителят от НСО Димитър Буров(София) получи наряда за главен съдия
Коментари Харесай

Охрнител от НСО свири дербито Хебър - Вихрен

Охранителят от НСО Димитър Буров(София) получи наряда за основен арбитър на днешния мач сред Хебър и Вихрен(Сандански) в Пазарджик.

Втория и трети отбор в класирането на Трета Югозападна футболна лига ще кръстосат шпаги от 16 часа на стадион „ Георги Бенковски ” в среща от 25-тия кръг на шампионата.

Асистенти на Буров ще бъдат Марин Бонев и Андрей Горанов.

Преди този мач задатъкът на Хебър пред Вихрен е тъкмо 10 точки.

При избрани условия – победа над Вихрен и загуба на ЦСКА 1948 в Сливница пазарджиклии ще се изравнят с досегашния водач в подреждането на трета лига, защото сега отдалеченост сред нашите и столичани е 3 пункта.

В Хебър са извънредно мобилизирани преди днешната среща с „ гладиаторите ”.

При домакините няма осъдени състезатели за този мач.

Димитър Тошкин е с контузен гален и отпада сигурно от групата. В нея няма да влезе и вратарят Петър Дебърлиев, който макар напредъка във възобновяване си не е изцяло подготвен за игра. За другите до неотдавна контузени футболисти - Ангел Лачов и Васил Геров ще се преценя в последния миг, само че надали треньорът Танчо Калпаков ще рискува с тях, защото не са на 100 %-та подготвени.

В чисто исторически проект Вихрен(Сандански) е обичайно неуместен за Хебър съперник, даже и в Пазарджик.

Санданчани не един път и два пъти са слагали кол в колелото на Хебър, даже когато не са имали особена мотивация да го вършат.

Днешният мач е финален късмет за тях да съкратят дистанцията над директния си съперник в борбата за челото.

В щаба на Хебър обаче имат вяра в триумфа и ще създадат всичко по силите си с цел да оставят 3-те точки в Пазарджик, разясниха преди мача от " Бенковски " - 200. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР