Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море

...
Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море
Коментари Харесай

Пореден случай на агресия срещу футболист! Пребиха талант на Черно море по погрешка

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а повода за побоя била … неточност. Това стана ясно, откакто самият състезател описа за случилото се. 

" Бяхме се събрали с другари в една от нощните заведения в града. В някакъв миг до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и стартира да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми сподели бе – " На теб какъв брой пъти ще ти изяснявам да не се облягаш на масата ". Изобщо не разбрах защо става въпрос и сега, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв миг ме подвигнаха и още веднъж ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха усетих по какъв начин различен охранител, който беше до входа, ме удари с пестник в носа. Не можах да се предпазя, защото ми държаха ръцете. След това ми се губи какво тъкмо се случи ", описа самият състезател.

Впоследствие излиза наяве, че защитата e предупреждавалa клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било условие на притежателите. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на напълно различен човек.

Състоянието на играча тормози лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА - София за Sesame Купа на България на 4 април (вторник).

" Извадих си здравно и ще ги осъждам. Не е обикновено това да се случва. Охранителите в заведенията са там, с цел да пазят хората и да предотвратяват спорове, а не да ги основават ", сподели още Велислав Василев.
 Вратарят на Спортист (Своге) е претърпял интервенция след побой Вратарят на Спортист (Своге) е претърпял интервенция след побой
Това е втори случай с пребит професионален футболист в рамките единствено на няколко дни. Припомняме, че вратарят на Спортист (Своге) Мартин Величков е бил атакуван, в резултат на което е бил със счупена скула и нос, поради което се е наложило да бъде опериран.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР