Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море

...
Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море
Коментари Харесай

Пребиха футболист на Черно море в дискотека, объркали го с друг

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а повода за побоя била... неточност. Това стана ясно, откакто самият състезател описа за случилото се.

" Бяхме се събрали с другари в една от нощните заведения в града. В някакъв миг до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и стартира да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми сподели бе - " На теб какъв брой пъти ще ти изяснявам да не се облягаш на масата ". Изобщо не разбрах защо става въпрос и сега, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята усетих ритници. В някакъв миг ме подвигнаха и още веднъж ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха усетих по какъв начин различен охранител, който беше до входа, ме удари с пестник в носа. Не можах да се предпазя, защото ми държаха ръцете. След това ми се губи какво тъкмо се случи ", описа самият състезател.

 Няма налично изложение.

Впоследствие излиза наяве, че защитата са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било условие на притежателите. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на напълно различен човек.

Любопитното е, че компанията, охраняваща обекта, носи името на градския противник на Черно море - Спартак. Но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадане на имената.

Състоянието на играча тормози лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април.

 Няма налично изложение.

" Извадих си здравно и ще ги осъждам. Не е обикновено това да се случва. Охранителите в заведенията са там, с цел да пазят хората и да предотвратяват спорове, а не да ги основават ", сподели още Велислав Василев.
 Вратарят на Спортист (Своге) е със счупена скула и нос след побой
Вратарят на Спортист (Своге) е със счупена скула и нос след побой

Титулярният вратар на " шоколадите " е бил атакуван от чужд в СПА-центъра на столичен хотел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР