Охранители пребиха жестоко 18-годишно момче в дискотека в Студентски град

...
Охранители пребиха жестоко 18-годишно момче в дискотека в Студентски град
Коментари Харесай

Гардове пребиха момче в дискотека в Студентски град

Охранители пребиха грубо 18-годишно момче в дискотека в Студентски град в София.

Мирослав е с хематоми по лицето, избити зъби и пострадвания по тялото и слабините. Младежът бил в дискотеката в събота вечер с другари. Празнували рожден ден.

"Вечерта си беше естествена, имахме сметка на масата, която я платихме. Но тъй като бутилката свърши, моят другар отиде до бара да си поръча дребна водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше схванал какъв брой коства чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което пристигнаха охраните, споделиха да дойдем с тях и ни забутаха двамата към тоалетните на дискотеката? ", споделя Мирослав пред "България он Ер ".

По думите му, гардовете били четирима.

"На влизане незабавно ни удариха по веднъж в корема, него го изритаха сред краката. Разбиха ми на мен носа и в този миг съм примрял ", описа пък приятелят на Мирослав, който е малолетен, само че все пак е бил позволен в нощното заведение.

В 3 часа сутринта майката на Мирослав - Татяна Райкова схваща, че синът й е в болница след побой.

"Аз подадох тъжба в полицията, подадох тъжба против нейното безучастие. Те нищо не са създали по въпроса с презумпцията, че моят наследник е отказал подпомагане от полицията. На въпрос "Желаете ли подпомагане от полицията? " е дал отговор: "Не искам, искам кола за спешна помощ ". Когато той е целият в кръв, изплашен, без да знае за какво е обичай, той не знае нито правата си, нито какво подпомагане би му оказала полицията в този миг ", безапелационна е майката.

Тя заяви, че след случая на сина ѝ се обаждали хора от дискотеката и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея - че Мирослав е некултурен, наркоман и алкохолик.

"Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми ", насочи зов Райкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР