Охранител на 62 години е мъжът, за когото се смята,

...
Охранител на 62 години е мъжът, за когото се смята,
Коментари Харесай

Мъжът, който простреля жена в метрото и се самоуби, е 62-годишен охранител

Охранител на 62 години е мъжът, за който се счита, че е прострелял дамата в метровлак и по-късно се е самоубил. Това заяви на брифинг пред публицисти градският прокурор на София Илиана Кирилова.
Още по тематиката
Пострадалата, която е в доста тежко положение с 4 огнестрелни рани, е на 55 години. Тепърва ще се обяснява в какви връзки са имали двамата, само че по неофициална информация са имали любовна връзка.

Кирилова посочи, че самоличността на двамата е открита по персонални карти и следва техни близки ще да потвърдят кои са.

Става дума за битов случай, а не за тероризъм, удостовери тя.

" Оръжието е револвер " Макаров ", законно притежаван от мъжа. Последните му осигуровки са като охранител, което ни кара да мислим, че е работил като подобен ", сподели още прокурорката.

Преки очевидци на стрелбата няма. Двамата са били открити от ватмана на крайната му спирка на летище София към 14,15 ч. Тепърва ще се търсят непреки очевидци.

По първични данни и двамата нямат престъпни прояви, посочи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, който също взе участие в брифинга.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР