Охраната на Онкологията в София все още не е дала

...
Охраната на Онкологията в София все още не е дала
Коментари Харесай

Чакат охраната на Онкологията да обясни как я обраха четвърти път

Охраната на Онкологията в София към момента не е дала съответно пояснение по какъв начин лечебното заведение стана обект на четири обира единствено за една година. Това заяви за Actualno.com шефът на болничното заведение доктор Стефан Константинов.

Оказва се, че тази активност се прави от външна охранителна компания, чиято активност не наподобява изключително ефикасна поради случилото се. Крадците даже са били видяни и са можели да бъдат хваната при едно от влизанията, само че реакцията от страна на защитата не е била съответна.
Д-р Константинов: Броят на смъртните случаи по време на пандемията демонстрира, че има нещо гнило в системата
" Ако Гърция беше споделила, че няма да пускат без ваксина на море, 70% покритие щеше да ни е обезпечено “. Това съобщи някогашният здраве...
Прочети повече
От лечебното заведение ще решат какви дейности ще подхващат и дали да продължат контракта си с компанията, едвам откакто получат пояснение, сподели доктор Константинов пред Actualno.com.

Припомняме, че в неделя (9 януари) доктор Константинов популяризира видео от охранителните камери, на което се вижда по какъв начин мъж претърсва пространствата с инсталация и регистратурата. Крадците влизат през прозорец на втория етаж, който разбивали с отвертка.



При набезите са отмъкнати таблет, дребни суми и персонални движимости на личния състав. Разбити са каси на порти, брави, развалена е и дограмата.
Д-р Константинов: Ако отхлабим ограниченията, ще стартират да умират повече хора
На 21 декември трябваше да бъде датата, на която всичко още веднъж да бъде отворено. Противоепидемичните ограничения бяха удължени до 31 януари....
Прочети повече
Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР