Охрана съм на всички български граждани, на правата и свободите

...
Охрана съм на всички български граждани, на правата и свободите
Коментари Харесай

Карадайъ отговори на Ицо Хазарта за Пеевски


" Охрана съм на всички български жители, на правата и свободите им, на човешките и гражданските им права също ", това съобщи пред публицистите водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев, които се организират през днешния ден и на следващия ден по отношение на конституционната процедура по сформиране на държавно управление.

Този въпрос към него пристигна във връзка изявлението на Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта, в изявление пред " Нова телевизия ". Рапърът от " Продължаваме промяната " изясни усещанията си от първия парламентарен ден в Народното събрание:

" Ще кажа нещо, което евентуално огромна част от хората няма да могат да асимилират - Движение за права и свободи имат народен представител, който в действителност е охранител. Когато Пеевски става и отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой различен от тяхната група напуща залата, той също още веднъж отива с него. Това е народен представител, с депутатска заплата, който е комплициран на избираемо място и ще гласоподава закони. А в действителност е охранител. Опитайте се да разкажете това на някой немец или на някой французин - желая да видя изражението ", уточни той.

" Не единствено аз, а и цялата ни парламентарна група, цялото управление на партията и изобщо цялата партия сме защита ", добави Карадайъ през днешния ден пред публицистите.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР