Охрана на Пламен Георгиев му е сложена не заради заплаха,

...
Охрана на Пламен Георгиев му е сложена не заради заплаха,
Коментари Харесай

ПР експерт за Фрог: Охраната на Пламен Георгиев ще го пази от журналистите

Охрана на Пламен Георгиев му е поставена не поради опасност, а с цел да бъдат гонени публицистите. Завръщането на репортерите, които задават въпроси, вдъхна храброст на сътрудниците им и Пламен Георгиев ще може да се брани от тях. Това съобщи пред Фрогнюз ПР специалистът Весислава Танчева.
Хората по висшите етажи на властта никой не може да ги съди, никой не може да ги управлява. За разлика от премиера, над който стои Народно събрание, над прокуратурата стои Висш съдебен съвет и Инспекторатът, които все едно не съществуват. Именно по тази причина хора като Пламен Георгиев, Иван Гешов и Цветан Цветанов се държат по този начин, като че ли са недосегаеми. Цветанов в „ Панорама” се изтърва и съобщи: „ Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже”. В този исторически миг в действителност няма кой да го накаже. Виждаме, че хората, които са скрили предходните му нарушавания, са издигнати във властта. Пламен Георгиев от началник на КПОНПИ стана началник на огромната комисия, съдържаща всички антикорупционни органи.

Пламен Георгиев се държи по този начин, като че ли няма кой да го осъди даже вербално, няма кой да го накаже, тъй като над него не стои никой, с изключение на Висш съдебен съвет, формиран от такива като него.

Все още нямаме правосъден министър. Защо? Може би не е чак толкоз необходим, откакто мина цяла седмица и няма номинация. Стандартът, който е заложен за правосъдните министри е, че може и без тях. Когото и да предложи Борисов, не може да се чака да бъде още един вълк измежду стадо. Няма да има втори Лозан Павлов, а ще има втора Цецка Цачева.

Чувството за безотговорност дава убеденост и на зам.-главния прокурор Иван Гешев да приказва присмехулно и надменно с публицистите. Съвсем до неотдавна тези хора се усещаха безвредно в медийното пространство. Каква бе реакцията на Цветанов на въпросите на Миролюба Бенатова – той е слисан, ужасяващ, не запомнил е 10 години по какъв начин се задават журналистически въпроси. Същата е и реакцията на Гешев.

ГЕРБ, бидейки 10 години на власт, от дълго време са минали точката за връзка с действителността. Именно това ще ги смъкна от власт. В един миг редовият гласоподавател ще провиди, че царят е гол. Никакъв пиар няма да помогне. Това, което ще помогне, е минимализирането на вредите. Така направи премиера с Цецка Цачева и зам.-министърката на спорта. Малко по-трудно се случи с Цветанов, тъй като той е моторът на ГЕРБ. Никакъв пиар не оказва помощ в такива обстановки.

Що се отнася до пиара, ръководещите ни употребяват едни и същи пиарспециалисти и по тази причина държанието им е еднообразно. Но отново дублирам в нашата реалност никакъв пиар не оказва помощ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР