Охлювите и охлювите често са провала на любимите ни растения,

...
Охлювите и охлювите често са провала на любимите ни растения,
Коментари Харесай

Градинарят споделя „обезводняващ“ трик за прогонване на охлюви и охлюви от вашите растения

Охлювите и охлювите постоянно са неуспеха на обичаните ни растения, защото те обичат да ги хрупат и да предизвикват безпорядък. Но за благополучие гуру в градинарството показа, че има метод да ги възпрем.

61-годишният специалист по градинарство Дейвид Домони се появи в предаването This Morning на ITV, с цел да показа по какъв начин да поставите бариери против охлюви и охлюви, с цел да предпазите растенията от съществата, тъй че вашите цветове да процъфтяват тази пролет и лято.

Дейвид показа, че макар известните неправилни схващания, че солта е най-големият зложелател на плужеците и охлювите, това в действителност е слънчевата светлина, защото може да ги изсуши. „ Никога не поливайте задоволително късно, с цел да няма късмет слънцето да го изсуши по-късно, е първият ми огромен съвет “, показа той.

Той също по този начин изясни, че има „ бариери “, които могат да бъдат сложени върху растенията, с цел да се предотврати захващането на охлюви и охлюви, тъй като те не обичат да се катерят по нищо.

Първият способ на бариерата, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР