Огромно задръстване се е образувало на входа на София. Читатели

...
Огромно задръстване се е образувало на входа на София. Читатели
Коментари Харесай

Ремонти на Тракия! Шофьор: Минах 5 км за 1 час

Огромно запушване се е образувало на входа на София. Читатели на GlasNews.bg оповестяват, че прекосяването е извънредно постепенно. Причината за това е ремонтни действия в региона на км 7 в посока столицата.

„ Тапата беше огромна, тъкмо преди старта на работния ден. Минах 5 километра за един час, “ споделя водач.

Междувременно в обществената мрежа и други водачи показаха недоволството си.

„ Отново фантастична запушалка на входа на София. Задръстването стартира от 7-ми км посока София. Причината отново е ремонт. Минава се за към 40 мин, “ написа Румяна Б.

Днес ремонт с изключение на в този сектор ще има и край Пловдив. Ще се правят краткотрайни ремонтни действия на автомагистрала „ Тракия ”, посока Бургас. Продължава полагането на хоризонтална маркировка в правата от 134 км до 156 км и в тази връзка ще е в действие краткотрайната организация на придвижване в часовия диапазон сред 9.00 ч. и 17.00 ч.

От АПИ оповестяват, че стартират засилени широкообхватни инспекции за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата.

Освен ремонтите стартира акция на Пътна полиция. В момента инспекции се вършат на входа на София при автомагистрала " Тракия ". Днес проверяващи екипи ще има в Бургас, както и в други области на страната.

Полицаите ще наблюдават за държанието на водачите на транспортни средства. Ще се ревизира дали водачите и пасажерите употребяват колани, както и за приложимост на алкохол и опиати. Контролните екипи ще наблюдават още за винетките на транспортните средства, натоварването на осите и масите на товарите.

Шофирайте рационално и се въоръжете с самообладание!

Снимка: Rumiana Boseva 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР