Огромно задръстване се е образувало на столичното Цариградско шосе. Колите

...
Огромно задръстване се е образувало на столичното Цариградско шосе. Колите
Коментари Харесай

В момента: На столичното "Цариградско шосе" е страшно! СНИМКИ

Огромно запушване се е образувало на столичното Цариградско шосе. Колите пъплят едва-едва, излиза наяве от фотоси, които се появиха в обществената мрежа Facebook.

Столичани не стопират да качват фрагменти, които онагледяват кошмара, който се случва в посока изхода на града. А към момента не е пристигнал час пик.



От фотосите се вижда, че локалното платно е задръстено от коли. Полицаи отбиват придвижването и не позволяват прекосяването на коли по моста.



Както БЛИЦ заяви , придвижването на транспортни средства в региона на 4-ти километър е прекратено поради злополука и приключване на газ на бензиностанция покрай спирката на Окръжна болница.



На мястото са изпратени пожарни. Изтичането на газ към момента не е спряно.



От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сигналът за лек автомобил, блъснал се в устройство за зареждане с газ на бензиностанция в ж.к. „ Младост “, е получен към 14:15 часа. При случая няма потърпевши, само че поради заплахата от приключване на газ, към мястото са ориентирани четири екипа на столичната пожарна и регионът е заварден.



Спряно е придвижването за леки коли в локалното платно към „ Младост “, както и по „ Цариградско шосе “, посока излаз в сектора от 4-ти километър до разклона за бул. "Брюксел ".



В посока центъра придвижването не е лимитирано.



Предприети са дейности за обезопасяване на региона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР