Огромно задръстване има на Аспаруховия мост във Варна. Причината е

...
Огромно задръстване има на Аспаруховия мост във Варна. Причината е
Коментари Харесай

Ремонт причини огромно задръстване на Аспаруховия мост във Варна

Огромно запушване има на " Аспаруховия мост " във Варна. Причината е ремонт на фуга в платното в посока Бургас - Варна. От Областното пътно ръководство оповестиха, че придвижването ще става в двете посоки в платното за Бургас до 15.00 ч.

Към обяд обстановката на " Аспаруховия мост " към този момент е съвсем спокойна. Движението е в двете посоки, като едната лента от платното, което води от Бургас към Варна, е затворена за ремонт. Не такава беше обстановката през днешния ден към 10.00 ч. сутринта. Клипове на наши фенове посочваха, че колите са задръстили пътя съвсем до центъра на Аспарухово. Причината е, че се прави ремонт на фуга, която основава проблеми от края на 2019-а година. Тогава Българска национална телевизия първи даде публичност за заплахата, за която сигнализираха и наши фенове.

През май предходната година на мястото беше инсталирана нова дилатационна фуга. Това е структура, която се слага напречно на платното, с цел да компенсира разширението и свиването при разлика в температурите. През януари тази година там към този момент беше изработен дребен ремонт. В момента се работи по различен сектор на същата фуга, защото като парче от нея се е отчупило, това оповестиха за Българска национална телевизия от Областното пътно ръководство във Варна.

До 15.00 ч. през днешния ден се чака да приключи частичният ремонт, с цел да се възстановява придвижването. До края на ремонта трафикът минава в двете посоки в платното от Варна за Бургас. Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация, с цел да не се стига и до други проблеми.

Репортер: Светлана Ганчева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР