Огромно разочарование след посещение на магазин на Кауфланд - за

...
Огромно разочарование след посещение на магазин на Кауфланд - за
Коментари Харесай

Огромно намаление в Кауфланд! Клиент: Как не ги е срам!

Огромно отчаяние след посещаване на магазин на " Кауфланд " - за това оповестява клиент на веригата посредством поста си в обществената мрежа Facebook. Ето го и него:

" На 6 февруари 2022 посетих огромния хипермаркет " Кауфланд " в столичния квартал " Дружба " 1. Вниманието, несъмнено, ми притегли червен етикет с понижени ягоди за 12 стотинки опаковката. Като погледнах обаче, видях по какъв начин безусловно всички ягоди бяха развалени. Някои бяха тотално мухлясали, други бяха с огромни тъмни петна. Та се чудя по какъв начин тези шефове не ги е позор? Как може да продават такава стока?

Ще кажете: " Ама това са единствено 12 стотинки! ". За мен това е без значение! Дали ще са 12 стотинки, или 12 лв. - това е изнесена стока за обмен! На Запад има хора, които наблюдават безусловно всеки артикул. Когато наближи срокът на валидност, просто се понижава цената на продукта, с цел да може да се изкупи по-бързо.

Когато към този момент положението на продукта е подобен, какъвто се вижда на фотосите, те го изхвърлят! Как може в България това нещо да се продава на хората за ястие?!

Просто съм засегнат. И с цел да не кажете, че не съм си приключил дълга - вървях до информация да им кажа каква стока продават ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР