Огромно разнообразие от празнични менюта и развлекателни програми предлагат тази

...
Огромно разнообразие от празнични менюта и развлекателни програми предлагат тази
Коментари Харесай

Какви са цените на новогодишните куверти във Варна

Огромно многообразие от празнични менюта и развлекателни стратегии оферират тази година варненските заведения за новогодишната нощ, сподели инспекция на Moreto.net.

Цените на пакетите варират съгласно вида заведение. В по-класните и изискани заведения за хранене в града цената на куверта доближава 300 лв. на човек . Дори и в заведенията в по-крайните квартали празничното меню надвишава 100 лв. . В нощните клубове предложенията са над 60 лв.. В взаимозависимост от типа и марката на включения алкохол, както и съпътстващите блюда, цената тук-там конкурира тази в ресторант.

Впечатление прави, че на множеството места в празничния куверт е включена салата с домати, моцарела, както и избор сред лаврак, свинско или телешко за главно. Предвидени са още сарми, баница, мезета и плодове. Обикновено е заложен 100 мл корав алкохол, безалкохолно, половин бутилка вино, вода и шампанско.

В по-изисканите менюта има приготвени майсторски блюда с миди сен жак, октоподи, скариди, риба звук, френски петлета, сьомга и други.

Някои от заведенията за хранене имат особено готови менюта за деца като цената им е от 60 лв. до 100 лв. .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР