Огромният талант на Холгер Руне е безспорен и 20-годишният тенисист

...
Огромният талант на Холгер Руне е безспорен и 20-годишният тенисист
Коментари Харесай

Макенроу за Руне: Трудно е да си пълен за*ник и да си част от тенис Тура; обрича се на самота

Огромният гений на Холгер Руне е неоспорим и 20-годишният тенисист несъмнено до момента оползотворява своя капацитет, като към този момент може да се похвали със продобиване на дебютна Мастърс купа и влизане в топ 10 на света. Постоянството обаче към този момент леко убягва на младока, който редува доста мощни игри с ранни отпадания, а евентуално една от аргументите е прекално темпераментното държание на скандинавеца.

Световният номер седем нееднократно е влизал в директни спорове на корта със своите противници и е било съвсем невероятно да бъде укротен от другите съдии на стола, които също постоянно са били уязвявани от Руне. Наскоро самият Стан Вавринка изрече мнение, че датчанинът в миналото ще съжалява за репутацията, която сега си основава, а именитият Джон Макенроу значително се причисли към мнението на трикратния първенец от Шлема, отправяйки рецензии към държанието на младока от ефира на " No Holding Podcast ", чийто водещ е неговият по-малък брат - Патрик:

" Казвал съм го преди, само че ще го повторя още един път - доста е мъчно да бъдеш цялостен за*ник и в същото време да си част от тенис Тура, ок? Възможно е да го направиш, само че по този метод се обричаш на доста самотно битие в годините си на деен играч. Знам го от личен опит. Той е доста прочувствен и обича да въвлича публиката в мачовете си, само че от време на време минава границата с реакциите си и стартира да нервира противника, както и почитателите. Определено не си основава изключително добра известност.

По отношние на тенис качествата му, то смятам, че доста скоро ще пристигна неговото време, тъй като към този момент е сериозна опасност за всеки един състезател и чакам да направи нещо огромно на Ролан Гарос. Момчето е страховит гений и внася тонове сила на корта. Определено Руне е кадърен да печели трофеи от Големия шлем, единствено че към момента е прекомерно променлив и нямам доверие това да стане още тази година. Важното е, че го виждаме да играе най-хубавия си тенис в огромните мачове " - приключи изявлението на някогашния номер едно в света.

Източник: TennisUp ToDate

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР