Огромният RV Petrel, собственост на съоснователя на Microsoft и милиардера

...
Огромният RV Petrel, собственост на съоснователя на Microsoft и милиардера
Коментари Харесай

Огромен кораб на съоснователя на Microsoft се обърна настрани с хора на борда СНИМКИ

Огромният RV Petrel, благосъстоятелност на съоснователя на Microsoft и милиардера Пол Алън, който умря на 15 октомври 2018 година, се прекатурна в английския док с хора на борда.  

Корабът се преобърнал на една страна в Имперския док на Единбург (Шотландия) на 22 март в почти 8:35 сутринта, предизвиквайки сериозна повреда. Според известията избавителните служби работят с голям брой потърпевши, на мястото на случая е забелязана кола за спешна помощ.

Снимките демонстрират, че корабът се клати под ъгъл от 45 градуса и има опасения, че има жертви. Шефът на Общинския съвет на Единбург Ками Дей счита, че на борда е имало към 50 души, съобщава The Mirror.
 Спасители, транспортен съд, изсъхнал док, кола за спешна помощ, кран, пристанище, море
Шотландският вестник Sun получи информация от източник за извънредно тревожната обстановка. Силните ветрове от рано сутринта накараха естествените интервенции да бъдат прекратени до възстановяване на метеорологичните условия. Десет души от екипажа са ранени, а двама са в неопределеност. Въпреки разнообразни пострадвания, потърпевшите са без заплаха за живота.

Шотландската работа за спешна помощ изпрати пет коли за спешна помощ, въздушна кола за спешна помощ, три травматологични екипа и други запаси, както и пожарна на мястото.

„ Офицери и сътрудници от службите за незабавна помощ реагират на случай в Imperial Dock в Лийт, Единбург, където излетя транспортен съд в изсъхнал док “, сподели представител на полицията в Шотландия.

RV Petrel е проучвателен транспортен съд, който е бил благосъстоятелност на милиардера и съосновател на Microsoft Пол Алън, който умря през 2018 година

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР