Огромният кариерен престъпник, заподозрян в бруталното убийство на майка в

...
Огромният кариерен престъпник, заподозрян в бруталното убийство на майка в
Коментари Харесай

Основният заподозрян в убийството на хотел в Сохо, обвинен в Аризона в две усукани атаки срещу жени – докато битката за екстрадирането му в Ню Йорк се разгаря

Огромният кариерен нарушител, обвинен в бруталното ликвидиране на майка в Куинс в хотелска стая в Сохо, има е упрекнат в опит за ликвидиране, нахлуване и обвинявания в полово принуждение в Аризона - и би трябвало да се върне в правосъдната зала във Финикс в сряда.

Раад Алмансуори, на 26 години, остава затворен в затвор в Аризона за две насилствени офанзиви против дами, до момента в който прокурорите не престават да отхвърлят да го екстрадират назад в Голямата ябълка, с цел да бъде изправен пред обвинявания в ликвидиране.

Алмансури е упрекнат в Аризона в похищение на кола и намушкане на една жена на 17 февруари и похищение и намушкане на чиновник на Макдоналдс на идващия ден, съгласно управляващите.

Във вторник огромно жури на окръг Марикопа го упрекна по две обвинявания в опит за ликвидиране, две обвинявания в нахлуване при усложнени условия, две обвинявания в опит за полово принуждение и по едно обвиняване в опит за обир и кражба на транспортни средства или кражба на кола, прокурорите оповестиха във вторник.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР