Огромните устни, скули и гърди не са на мода. Пластичната

...
Огромните устни, скули и гърди не са на мода. Пластичната
Коментари Харесай

Пластичен хирург: Големите гърди и устни не са на мода

Огромните устни, скули и гърди не са на мода. Пластичната хирургия върви към връщане към естествената хубост. Това описа пред Vesti.bg пластичният хирург доктор Йордан Йорданов.

По думите му всеки от нас има своите характерности, които го вършат неповторим и това направление в медицината би трябвало да акцентира точно характерността, а където се наложи, да я укрепва и усъвършенства. Идеята не е да сътворяваме унифицирани същества, счита той.

За жал у нас, на Балканския полуостров и в Русия,

тези трендове за естествената визия изостават,

съобщи доктор Йорданов, който е най-младият еластичен хирург в България с добита докторска степен по Пластично-възстановителна и естетична хирургия и единственият с европейска такава от влиятелен задграничен университет.

Стремежът към свръхкорекции е на всички места, само че у нас и в тази част на Европа, той господства.

Самият той не е почитател на мощно изразения бюст или устни и не прави такива. Когато при него пристигна пациентка с такова искане, той по-скоро й изяснява, че една такава промяна би й навредила.
"Никога не съм бил обожател на прекомерното и постоянно съм бягал от сходна популярност - при мен са идвали пациенти, които желаят прекалено много за моите разбирания. Има сътрудници, които вършат всичко. Казвам им, че това което желаят от мен, аз не мога да го направя ", показва лекарят.

Проучване: Как наподобяват съвършените женски гърди

Звездите, които избраха да останат естествени

Най-търсените пластични интервенции. Жените желаят като на звездите

ВИЖТЕ ХОЛИВУДСКИТЕ ЗНАМЕНИТОСТИ БЕЗ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ

Той предизвестява пациентите да внимават и на кого се доверяват - даже и при толкоз публикуваната намеса слагане на филъри доста хора отиват при козметици поради по-ниските цени.
 Снимка Снимка " преди " - дамата е желала по-младежки тип
"Квалификацията за мен е най-скъпото в ценообразуването. Затова и апелът ми е хората да не избират лъжливо ниски цени ", предупрежадава той.

Има значително случаи, в които дами стигат до болница след процедури при козметички за увеличение на устните или запълване на бръчки.

Сега е и времето, в което абитуриентки вземат решение да се подложат на хирургическа интервенция преди бала.

Освен че би трябвало позволение от родител, в случай че нямат 18 години, това е стъпка, която би трябвало да бъде деликатно премислена, споделя експертът. Той поучава родителите да схванат дали желанието за смяна на детето им е поради блян да наподобява на някого, или е в действителност премислено и зряло решение.
 Снимка Снимка " след " - с филър на основата на хиалуронова киселина е направена промяна в междинна и долна трета на лицето
"В такива обстановки подобавам доста внимателно ", споделя лекарят.

Специалистът работи и в областта на супермикрохирургията. Става дума за интервенции, които се ползват за лекуване на пациенти с постоперативен лимфедем. Това е оток в крайника, който се дължи на затруднено оттичане на лимфата след интервенция на карцином на гърдата или на шийката на матката да вземем за пример. Налагат се, когато пациентът не се повлиява от способи като гимнастика, разтривки и други консервативни подходи. Тази техника у нас обаче към момента не се ползва постоянно - първата интервенция е направил доктор Йорданов преди две години взаимно с проф. Хосе Мария Ласо от Испания.

Ето по какъв начин наподобява идеалното женско лице

Една звезда за пластичните интервенции

Той ще е и хирургът, който ще прави пластични интервенции в Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология (УСБАЛО). Корекциите са предопределени за пациенти с отстранени органи или тъкани в резултат на лекуването на онкологичното им заболяване. Най-често такива интервенции се постановат при диагнози като рак на гърдата, главата, шията и кожата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР