Огромните пикапи с шест гуми вече не са нещо толкова

...
Огромните пикапи с шест гуми вече не са нещо толкова
Коментари Харесай

Hennessey ще прави електрическа суперкола с 6 гуми и 2000 коня

Огромните пикапи с шест гуми към този момент не са нещо толкоз необичайно, откакто от Mercedes го „ възстановиха “ с представянето на серийния AMG G63 6x6 преди няколко години, а по-късно редица тунинг компании и запалянковци последваха образеца им. От друга страна, обаче, суперкола с шест гуми е забавен план, който малко на брой имат силите и ресурсите да създадат.
Такива са експертите от Hennessey, които разкриха повече информация за плана наименуван Deep Space, който показва електрическа суперкола с отварящи се нагоре порти, четири места и шест гуми. Ако това не е задоволително, от компанията си слагат за цел возилото да се трансформира в най-бързата четириместна кола в света до 200км/ч.
`Hennessey

Серийният модел ще има дължина от над шест метра и ще се появи на пазара през 2026 година. Цената му ще бъде над 2.5 милиона евро, а от Hennessey ще създадат 105 броя. За задвижването ще дават отговор шест електромотора със сумарна мощ от 2000 конски сили. Батерията с неразбираем все още потенциал пък ще дава задоволително сила за пробег от 1000 километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР