Огромните 175 000 души са помолени да дадат мнението си

...
Огромните 175 000 души са помолени да дадат мнението си
Коментари Харесай

Огромна анкета ще попита 175 000 души защо съществуват кралските особи - преди крал Чарлз да съобщи резултатите

Огромните 175 000 души са помолени да дадат мнението си за кралското семейство в огромна анкета, поръчана от държавното управление.

Безпрецедентното изследване ще разпита елементарните гласоподаватели за това каква съгласно тях би трябвало да бъде ролята на монархията. Домакинства от цялата страна се избират на инцидентен принцип за присъединяване в упражнението. Резултатите от изследването на публичното мнение се предават на старши членове на Кралското семейство. Подробности за това какво съгласно страната би трябвало да вършат крал Чарлз и членовете на фамилията му ще бъдат оповестени обществено това лято.

Анкетираните хора са запитани: „ Каква съгласно вас би трябвало да бъде главната роля на монархията в Обединеното Кралство? " Опциите, от които участниците могат да изберат единствено една, включват „ да поеме конституционна роля като държавен глава (като разкриване на всяка нова сесия на парламента) “, „ да поддържа и предизвиква публичните услуги и благотворителните браншове “ и „ да признава и поддръжка на въоръжените си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР