Огромни проблеми за наш футболен национал.Фатален удар може да понесе

...
Огромни проблеми за наш футболен национал.Фатален удар може да понесе
Коментари Харесай

Четири години извън терена грозят Георги Йомов

Огромни проблеми за наш футболен национал.

Фатален удар може да понесе кариерата на крилото на ЦСКА - София и български национал Георги Йомов, сочи разбор на сътрудниците от " Тема Спорт ". Припомняме, че в събота сутринта от стадион " Българска войска " разкриха, че в организма на 25-годишния футболист са открити неразрешени субстанции.

В взаимозависимост от техния генезис и метода, по който са попаднали в тялото му, юношата на Левски е заплашен от глоба до четири години.

" На 25 август, няколко часа преди мача с Базел, ЦСКА получи писмо от Антидопинговата комисия на УЕФА за намерено неразрешено вещество в организма на Георги Йомов. Пробата от урина беше взета на 28 юли след домакинската среща с Гьорче Петров. Поради условията за конфиденциалност от УЕФА не можем да разкрием коя е въпросната субстанция. Предстои цялостно следствие до изясняване на случая. 

Междувременно Георги има период до 1 септември (четвъртък) да даде своето мнение пред интернационалните антидопингови органи. Звездата на " алените " е с краткотрайно спрени права за период от 90 дни. Категорично заявяваме, че ЦСКА спазва всички условия на Световната антидопингова организация. Всички витамини и гранителни добавки, които се дават на футболистите в тима, са на сертифицирани сввтовни марки и утвърдени от медицински лица. В тима приемането на субстанции отвън клубната стратегия е строго неразрешено ", оповестиха от ЦСКА - София в събота, написа Sportal.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР