Огромни кратери зейнаха по международен път Е-79 между Враца и

...
Огромни кратери зейнаха по международен път Е-79 между Враца и
Коментари Харесай

Кошмар за шофьорите! Огромни кратери зейнаха на Е-79 между Враца и Мездра /снимки/

Огромни кратери зейнаха по интернационален път Е-79 сред Враца и Мездра, видя организация BulNews. 
През последните дни редакцията ни бе залята от позвънявания на вбесени водачи, които се оплакаха от казуса. Екип на медията ни отиде персонално да се увери в истинността на изказванията им. Оказа се, че пътят фактически е в окаяно положение и в двете направления, като максимален брой дупки са съсредоточени в сектора на Кални дол и при разклона за село Моравица. 
Пътят Враца-Мездра е част от интернационалното трасе Е-79 и от там всекидневно минават огромен брой леки и тежкотоварни коли. Дупките основават предпоставки за ПТП, защото доста от водачите се стремят да ги избегнат, с цел да не потрошат колите и камионите си в тях. Само преди дни тъкмо в този регион ТИР се завъртя, пробвайки се да избегне огромен ров.



Истинският смут за водачите идва с настъпването на нощта, когато е невероятно кратерите да бъдат видяни.
Потърпевши водачи качват всекидневно фотоси на спукани гуми и изкривени джанти в обществените мрежи, с вярата някой да обърне внимание на проблематичния сектор. „ Дори във воюваща Украйна няма такива дупки, споделят ядосаните водачи. Те приканват Агенция „ Пътна инфраструктура “ да вземе незабавни ограничения, преди да се е стигнало до някоя покруса. 
В понеделник чиновниците на АПИ стачкуваха поради ниските си заплати и затвориха тунел „ Витиня “. Именно тук се корени повода пътищата да са в такова положение. Областното пътно ръководство няма пари, с които да заплати на компаниите, поддържащи правата сред Враца и Мездра. Дори сега пътят е замръзнал от минусовите температури, което в композиция с големите дупки е причина за съществени произшествия. С нехайството си отговорените лица оставят водачите на произвола на съдбата…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР